01-15-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آمادگی میزبان برای بازی سرنوشت ساز
دوحه: حمید اسماعیلی/ف هافبک تیم ملی قطر ادعا دارد که تیمش پیش از بازی آخر مقابل کویت که آینده آنها را در جام ملتهای آسیا معین خواهد کرد، فشاری احساس نمیکند. همه چهار تیم در گروه هنوز شانس راه¬یابی به جمع هشت تیم نهایی را دارند، اما تیم میزبان مقابل کویت به سه امتیاز نیاز دارد تا بتواند با خیال راحت صعود کند.
با اینکه این بازی بزرگ¬ترین مسابقه زندگی¬شان است، اسماعیلی ادعا دارد که بازیکنان اضطراب ندارند: «آن فشار پس از همان اولین سوت در اولین بازی از بین رفت. حالا تمرکز بیشتری داریم. بازی اول باعث شد که بیدار شویم، حالا دیگر فشاری در کار نیست و ما به خوبی آماده¬ایم.»
قطر پس از بازی ناامیدکننده در دیدار افتتاحیه مقابل ازبکستان، با عملکردی به مراتب بهتر چین را دو بر صفر مغلوب کرد و حالا برونو متسو، سرمربی قطر امیدوار است که تیمش را مقابل کویت همان قدر مصمم ببیند. او گفت: «ما باید با همان ذهنیت و با همان روحیه¬ای که جلو چین بازی کردیم، بازی کنیم. چون اگر می¬خواهیم به یک¬چهارم برویم، باید ببریم. از بازی قبل بسیار راضی هستیم، اما کویت بسیار قوی است. بازی کردن جلو کویت آسان نیست. آنها نمی¬خواهند در این بازی ببازند، چون نمی-خواهند مسابقات را بدون یک نتیجه خوب به پایان برسانند. برای همین باید از لحاظ ذهنی آماده شویم.»
متسو افزود: «ایجاد یک شگفتی کار سختی است چون هر دو تیم مدت¬هاست که روبروی هم بازی می¬کنند و ما همدیگر را خیلی خوب می¬شناسیم. این فوتبال است. شما می¬توانید 10 بار مقابل هم بازی کنید و 10 نتیجه مختلف بدست بیاید.»
این مربی فرانسوی در مورد تیمش گفت: «این خیلی مهم است که تیم ما قوی¬ست، پرس می¬کند و سازماندهی خوبی دارد. چون بازی مقابل کویت خیلی خیلی سخت است و من امیدوارم که بعد از بازی بتوانم بگویم رویکردمان درست بوده است.»
با وجود اما و اگرهای فراوانی که در این گروه چهره دو تیم صعودکننده را معین می¬کند، متسو قاطعانه می¬گوید که کاری به نتیجه بازی چین و ازبکستان نخواهد داشت: «تمام حواس من فقط به بازی خودمان است. بعد از آن می¬توانیم محاسبات را انجام دهیم، اما نه پیش از آن. تمام ذهن من معطوف کویت است. فکر کردن به یک¬چهارم غیرممکن است. من فقط دارم به بازی بعدی فکر می¬کنم و بازی بعدی کویت است.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|