نمایش پست تنها
قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار گروه چهارم:عراق-ايران-امارات-كره شمالي

قطبی: به بازیکنانم افتخار می کنم

دوحه: افشین قطبی، سرمربی تیم ملی ایران با این که تاکید دارد تیمش باید بهتر شود از این که ایران به دور یک چهارم نهایی جام ملت های آسیا صعود کرد ابراز خشنودی کرد.

ایران با این که به خاطر مشکل بیماری برخی بازیکنانش با چهار تغییر در ترکیب اصلی به مصاف کره شمالی رفته بود با گل کریم انصاری فرد پیروز شد و به عنوان اولین تیم در جام ملت های آسیا 2011 قطر راهی دور بعد مسابقات شد:«صعود تیم ما برای من فوق العاده است. گروه ما گروه مرگ است و من هنوز باور دارم که این گروه سخت ترین گروه کل تورنمنت است. به خاطر گرفتن این نتایج در دو بازی پست سر هم به بازیکنانم افتخار می کنم. ایران می تواند خیلی از این بهتر بازی کند. ما این را در بازی های بعدی نشان خواهیم داد. ما آماده تر و با اعتماد به نفس بیشتری خواهیم بود و شما می توانید عملکرد خیلی بهتری از تیم ما ببینید.»
ایران در بازی اولش عراق را در یک بازی نفس گیر 2 بر یک شکست داد. او در مورد سختی های بازی با کره شمالی گفت:«ایران و کره شمالی دو چشم انداز کاملا متفاوت دارند. ما می خواهیم حمله کنیم، موقعیت بسازیم و بازی جذاب به نمایش بگذاریم و آن ها می خواهند دفاع کنند و دنبال فرصتی برای ضد حمله باشند. فکر می کنیم فرق ما این است که ما در این بازی بهتر بودیم. ایران ستاره های درخشان بسیاری از جمله انصاری فرد را دارد. بازی با کره شمالی همیشه سخت است. آن ها پر تعداد دفاع می کنند و به خوبی سازماندهی شده اند. آن ها بسیار منظمند، می جنگند و در ضد حملات خطرناکند. به نظر من با شکیبایی نشان دادیم و توانستیم از موقعیتمان استفاده کنیم. هر وقت که صاحب توپ بودیم آن سرعتی را که می خواستیم به بازی می دادیم و توانستیم از فضایی که به دست آورده ایم استفاده کرده و گل بزنیم.»
قطبی در مورد عملکرد بازیکنانش گفت:«ما بازی را آن طور که می خواستیم شروع نکردیم. اول این که بازیکنان ما می دانستند نتیجه این بازی چقدر مهم است. بازیکنان ایرانی خیلی احساسی اند و گاهی این احساسات توانایی هایشان را می گیرد. دوم این که بازیکنان گوش ما کارشان را خیلی خوب انجام ندادند و بازیکنان سمت چپ ما که آزاد بودند خیلی در حملات و خلق موقعیت شرکت نمی کردند. ما این مشکلات را در نیمه دوم حل کردیم. سوم این که بازیکنان کره شمالی خیلی خوب دفاع می کردند. آن ها بازیکنان زیادی موقع دفاع داشتند و به خوبی جلوی راه ما را بسته بودند.»

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید