01-16-2011
|
 |
کاربر فعال  
|
|
سپاسها: : 9
155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
جو: بازی با عراق بسیار حیاتی است
دوحه: جو تونگ سوپ، سرمربی کره شمالی معتقد است مشکل تیمش در دفاع این است که آن ها در شروع مجددها بسیار ضعیف هستند.
تنها گل بازی ایران و کره شمالی به این ترتیب به ثمر رسید که پژمان نوری توپی را از پرتاب اوت هم تیمی هایش دریافت کرد و با فرار از کمند مدافعان آن را برای کریم انصاری فرد سانتر کرد تا این بازیکن با ضربه ای دقیق آن را به گل تبدیل کند. جو عقیده دارد تیمش مقابل ایران خوب بازی کرده اما مشکل این تیم در شروع های مجدد و پرتاب اوت ها کار دستش داده:«به نظر من بازیکنان خوب بازی کردند اما ضعف ما در شروع های مجدد و اوت های حریف است. در مورد حمله من به آن ها فتم که پاس های سریع و کوتاه بدهند تا بتوانیم به گل برسیم.»
کره شمالی از دو بازی تنها یک امتیاز دارد و برای صعود به دور یک بعد باید عراق را در بازی آخر گروه D شکست دهد. جو در این باره گفت:«ما تنها یک امتیاز داریم و بازی بعدی مان بسیار حساس خواهد بود. برای این به مرحله حذفی برسیم باید همه تلاشمان را بکنیم و بهترین بازی مان را به نمایش بگذاریم. در مورد سیستم تیم با 2 - 4 - 4 را انتخاب کرده این و در دفاع و حمله تاکتیک های جدیدی به کار می گیریم. برای بازی بعد من فکر می کنم باز هم باید روی دفاع تاکید کنیم و بعد برای گلزنی روی ضد حملات تلاش کنیم.»
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|