نمایش پست تنها
قدیمی 01-16-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

شاط اکرم: خوش شانس بودیم

Nashat Akram

دوحه: نشاط اکرم، بازیکن تیم ملی عراق، پیروزی با گل دیر هنگام مقابل امارات را خوش شانسی می داند، اما معتقد است که آن ها قبل از به ثمر رسیدن گل هم موقعیت های زیادی داشتند و همچنین مدعی شده که آن ها برای صعود از گروه شانس زیادی دارند.
عراق با خوش شانسی 3 امتیاز بازی مقابل امارات را به دست آورد. در دقایق پایانی بازی ولید عباس، مدافع امارات، توپ ارسالی توسط یونس محمود را به اشتباه وارد دروازه تیم خود کرد و باعث شکست تیم امارات شد. با این پیروزی شاگردان سیدکا هم هواداران عراق که به ورزشگاه الرایان آمده بودند را شاد کردند و هم با قرارگیری در مکان دوم گروه شانس خود را برای صعود از گروه افزایش دادند.
نشاط اکرم می گوید: « ما در پایان بازی خوش شانس بودیم، اما نباید فراموش کنیم که در طول بازی هم بدشانس بودیم و موقعیت های زیادی را از دست دادیم، مثل ضربه خود من که به تیر دروازه برخورد کرد و گل نشد. نهایتا ما زمان خوبی به گل رسیدیم، موقعی که اواخر بازی بود و امارات وقت زیادی برای جبران نداشت. من خیلی خوشحالم و افتخار می کنم، چراکه من عاشق کشورم هستم و توانستم خوشی را به مردم کشورم هدیه دهم، مردمی که بازی ما را می دیدند و از ما برد می خواستند».
بازیکن 26 ساله عراقی ها در ادامه گفت: « بازی خیلی سختی بود، امارات تیم خیلی خوبی است و سازمان یافته است. اما از ابتدای بازی هدف ما کسب 3 امتیاز بود و به آن رسیدیم. ما مدافع عنوان قهرمانی هستیم و محکوم به بردنیم و باید این 3 امتیاز را می گرفتیم، همانطور که باید 3 امتیاز بازی بعدی را هم بگیریم تا جایگاهمان را در مرحله بعدی تثبیت کنیم. پیروزی خیلی خوبی بود، اما باید این بازی را فراموش کنیم و تمام تمرکزمان روی بازی بعد مقابل کره شمالی باشد. آن بازی هم بازی سختی است».
این پیروزی شرایط نابسامان اردوی عراقی ها بعد از باخت مقابل ایران را هم جبران کرد و آن ها انگیزه خود را دوباره به دست آوردند: « ما شرایط سختی داریم، ما قهرمان دوره قبل هستیم و در بازی اول مقابل ایران شکست خوردیم. بعضی از رسانه ها گفته بودند که اردوی تیم عراق با مشکلات زیادی رو به رو شده است و ما با این پیروزی آن ها را ساکت کردیم. می توانید دوباره ببینید، ما وقتی گل زدیم، همه در کنار هم خوشحالی کردیم، به این دلیل که همه ما می خواهیم برای تیم ملی و برای کشورمان بازی کنیم».

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید