نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض اخبار گروه دوم:عربستان سعودي-سوريه-اردن-ژاپن

زاکرونی ترکیب ژاپن را عوض می کند

دوحه: آلبرتو زاکرونی، سرمربی ژاپن مجبور است ترکیب تیمش را برای بازی با عربستان در آخرین روز گروه B جام ملت های آسیا 2011 قطر حسابی تغییر دهد اما او اطمینان دارد تیمش به هر حال می تواند در این بازی 3 امتیاز بگیرد.
«سامورایی ها» کافی است نبازند تا خیالشان از صعود به یک چهارم نهایی راحت شود. از طرفی عربستان سعودی حذفش از گروه B قطعی شده و تنها برای اعاده حیثیت بازی خواهد کرد.
زاکرونی اما به خاطر این ایجی کاواشیما، دروازه بان تیمش از سوی محسن ترکی در بازی با سوریه اخراج شده و دایسوکه ماتسوی و کیسوکه هوندا مصدوم هستند نمی تواند آن ها را به کار گیرد.
شوساکو نیشیکاوا، دروازه بان دوم ژاپن جای کاواشیما را پر خواهد کرد اما باید دید زاکرونی چه بازیکنانی را جای ماتسوی و هوندا به زمین می فرستد:«سیستم ما دارد جا می افتد و من نمی خواهم آن را تغییر دهم. باید راجع به تیم عربستان فکر کنیم تا بتوانیم بهترین تصمیم را بگیریم. من بازیکنان خوبی دارم و بهترین انتخاب را انجام خواهم داد. من اعتماد زیادی به بازیکنان ذخیره ام دارم.»
ژاپن در اولین بازی اش با اردن به تساوی یک - یک رسید و بعد از آن به سختی سوریه را 2 بر یک شکست داد. این تیم با 4 امتیاز تنها یک تساوی از عربستان می خواهد تا خیالش دست کم از دوم شدن در گروه راحت شود.
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید