نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مربی اردن: تا موفقیت راه زیادی مانده است

دوحه: عدنان حامد، سرمربی تیم اردن، عملکرد شاگردانش را مورد ستایش قرار داد، اما معتقد است که هنوز موفقیت تضمین شده نیست.

اردن در باشگاه ورزشی قطر به مصاف سوریه می رود و در صورت کسب تنها یک امتیاز از آن بازی به جمع 8 تیم پایانی می پیوندد. آن ها پیش از این با ژاپن مساوی کردند و عربستان را شکست دادند.
مربی اردن می گوید: « بازی خیلی مهمی است، اما ما پیش از این در برابر 2 تیم قدرتمند بازی کردیم. ما 4 امتیازی هستیم و سزاوار 4 امتیاز هم بودیم. تمام تمرکز ما روی صعود از گروه است و امیدوارم خوب بازی کنیم. به نظر من بازیکنان ما این توانایی را دارند که هواداران اردنی را شاد کنند. ما برای برد بازی می کنیم و می خواهیم تیم اول گروه باشیم. من به بازیکنان گفتم که تمام سعیشان را بکنند و بازی های قبلی را فراموش کنند، اگر نبریم نمی توانیم صعود کنیم».
حامد معتقد است که بازیکنانش در برابر ژاپن و عربستان خوب ظاهر شدند و باید این روند را در بازی با سوریه هم ادامه دهند: « تیم من از لحاظ ذهنی و فیزیکی شرایط مناسبی دارد. بعد از انجام 2 بازی قبلیمان فشار روی ما کاهش یافته است. اما از طرفی ما می خواهیم تا آن جا که می توانیم پپیش برویم و این خود نوعی فشار به ما وارد می کند. من به بازی خیلی خوش بینم و معتقدم که بازیکنانم تمام تلاششان را می کنند. ما با تیم خوبی بازی داریم و این محاسبات را پیچیده می کند. همانطور که قبلا هم گفته بودم این قوی ترین دوره این مسابقات است و رقابت ها خیلی نزدیک است».

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید