نمایش پست تنها
قدیمی 01-17-2011
ابریشم آواتار ها
ابریشم ابریشم آنلاین نیست.
کاربر فعال

سپاسها: : 9

155 سپاس در 150 نوشته ایشان در یکماه اخیر

مربی سوریه: نگران غایبان نیستیم

بعد از شکست 2 بر یک مقابل ژاپن، حالا تیم سوریه برای صعود از گروهش به پیروزی مقابل اردن نیازمند است. آن ها در حالی به این پیروزی نیاز دارند که دو بازیکن کلیدیشان به نام های عبدالقادر دکا و فیراس الخطیب را در اختیار ندارند.همچنین ندیم سباق هم به دلیل دریافت کارت قرمز در بازی قبلی محروم است. با این وضعیت والریوی رومانیایی باید فکری به حال غایبان تیمش بکند و بازیکنانی را برای جایگزینی آن ها در این بازی حساس پیدا کند.

والریو می گوید: « بازی سختی است، ما باید ببریم، چراکه اردن فقط به یک امتیاز نیاز دارد. ما در برابر عربستان خوب بازی کردیم و مقابل ژاپن هم بد نبودیم. تمام تمرکزمان روی بازی بعدی است و تمام تلاشمان را می کنیم.اردن تیم قدرتمندی است و در حمله فوق العاده است، ما خودمان را به خوبی آماده کرده ایم. قول می دهم که بازیکنانم آماده باشند و بهترین بازیشان را ارائه دهند».
والریو در مدت کمی که هدایت تیم سوریه را بر عهده دارد، پیشرفت های زیادی را داشته است: « من تنها 3 هفته است که مربی سوریه شده ام، مدت کوتاهی است، اما من خیلی خوشحالم و از روند بازی بازیکنانم راضی هستم. امیدوارم که اردن را شکست دهیم و به مرحله بعد صعود کنیم».
او همچنین از تصمیمش مبنی بر تعویض جاهد الحسین، هافبک سوریه، دفاع کرد: « او را تعویض کردم به این دلیل که از روش بازی او راضی نبودم».
والریو در مورد کارت های بازیکنانش هم چنین گفت: « درواقع مربیان همیشه به بازیکنان توصیه می کنند که کاری نکنند تا کارت زرد یا قرمز دریافت کنند، اما در فوتبال گاهی این اتفاقات می افتد».

جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید