موضوع
:
بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه
نمایش پست تنها
#
1821
01-22-2011
آناهیتا الهه آبها
مدیر تالار کرمانشاه
سپاسها: : 6,194
3,940 سپاس در 933 نوشته ایشان در یکماه اخیر
سلام علیکم
به به چنی شلوغه با خودم گفتم بعد دو هفته برم چند صفحه پاتوق بخوانم ولی مثل اینکه خیالاتی شده بودم
خدا وکیلی تو ای سرما کجایین؟بیرون رفتین تا رقتان ببره؟سرمای عجیبیه خشکه خشک
خدا هاوار همه شهرا یه متر برف آمده تا میرسی به شهر کرماشان انگار نه انگار برف کیلو چند یه جای دیگه برف آمده سوزش برای ماست او از تابستان اینم از زمستان خدا چقدر به ما لطف داره
آنا ای کرایه ماشینا چرا ایطوری شده؟ هر کی برای خودشه زنگ میزنیم ای سامانه ارتباط با دولت کسی بر نمیداره
بعد میگن ما منتظر انتقادات شما هستیم خود کرده را تدبیر نیست
فرانک خانوم تبریک بابت مدیر شدنت دیگه واجب شد تو ای هفته بیام خانه تان برام بژی درست کنی
ولی فرانک خانوم باور کن تو دانشگاه نیم درصد دانشجو تو نمره ای که میگیره دخالت نداره استاد خوشش بیاد نمره میده خوشش نیاد نمره نمیده زور نیست
جاتان خالی او هفته نمره یکی از درسا رو زده بودن تو برد اونم با شماره دانشجویی و اسم وفامیل هی مانده نام پدرم بزنن به هر حال آب که سر گذشت یه وجبش با صد وجبش فرقی نداره بعد چه نمره های درخشانی
خودمان خنده مان گرفته بود میگفتیم فلانی چند شدی مثلا میگفت شش شدم ما هم الان نخند کی بخند سرخوش شده بودیم کاری از دستمان بر نمیاد
خلاصه اوضاعمان بد جوری قیریش قاراش شده
شما هم که کم پیدا شدین طبق آخرین اطلاعات امتحانای دانشگاه رازی فوقش تا سوم چهارم باشه هرکی نیامد بدانین کاری هست دستش
یافتن همه پست های آناهیتا الهه آبها
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید