نمایش پست تنها
قدیمی 02-14-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هنگام استفاده از رایانه دائم پلك بزنید

هنگام استفاده از رایانه دائم پلك بزنید

یك متخصص چشم پزشكی به كاربران رایانه ‌توصیه كرد هنگام استفاده‌ از رایانه برای جلوگیری از خشكی ، ضعیفی و سوزش چشم، دائم پلك بزنند.

دكتر "علی زمانی " افزود: یكی‌ از علت‌های رو به افزایش مراجعه مردم به مطب‌های چشم پزشكی در سالهای اخیر، ضعیفی و خشكی چشم ‌به ‌خاطر استفاده مستمر از رایانه به‌خصوص در بین كارمندان و قشر دانش آموزی و دانشجویی است.

وی بااشاره به این كه یكی از دلایل اصلی سوزش چشم هنگام كار با رایانه، كاهش میزان پلك زدن است، اظهار داشت:این مسئله به همراه خیره شدن به صفحه مانیتور و تمركز بر روی موضوع كار، سبب می‌شود پلك ها مدت بیشتری باز بماند و در نتیجه اشك روی سطح چشم سریع تر تبخیر و باعث سوزش چشم شود.

وی‌افزود:با توجه به این كه رایانه جزو ملزومات خانه‌ها شده است باید كلیه افراد خانواده برای تضمین سلامتی چشم و گردن خود توصیه‌های ایمنی و سلامتی را هنگام استفاده از آن به كار ببرند.

وی درجمع متخصصین چشم پزشكی، گفت: افراد باید سعی‌كنند به‌هنگام ‌استفاده از كامپیوتر به طور ارادی برای تامین آب و اشك چشم پلك بزنند و ترجیحا از رنگ سفید و آبی برای صفحه كار رایانه استفاده كنند.

زمانی افزود : مركز مانیتور باید حدود ?10? تا 20 ?سانتی متر پائین تر از چشمان كاربران باشد، چون این وضعیت علاوه ‌براینكه باعث می‌شود پلك‌ها پائین تر قرار بگیرد ، سطح كمتری از چشم در معرض نور رایانه قرار می‌گیرد.

وی تصریح كرد: صفحه مانیتورها نباید هنگام استفاده كاربران در معرض نور باشد.
این ‌پزشك متخصص چشم،اضافه كرد: كاربران باید به چشمان خود بعد از هرپنج تا ? 10?دقیقه پنج ثانیه استراحت بدهند، چون این كار علاوه بر استراحت دادن به چشم باعث تامین اشك چشم و جلوگیری از خشكی چشم می‌شود.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید