مرسی مطلب خوبی بود رزیتا خانم اما انتظار میره از شما که ارشد تر هستین و بعد از اون از تمام کاربرهای دیگه
تنها به ایجاد یک تاپیک که مطلب مفیدی داره بسنده نکنند بلکه روی جلوه های بصری و زیبایی و مواردی که به راحت تر خوانده شدن نوشته کمک میکنه هم بپردازید
مثلا به نظر میرسید اگر سوالها را رنگی میکردید و با فونت بزرگتر ایجاد میکردید خیلی بهتر بود
من انتظار دارم اگر کاربران کرامی به طور متوسط 1 دقیقه برای ایجاد هر تاپیک وقت میگذارند و در روز 30 تاپیک ایجاد میکنند از این به بعد برای هر تاپیک 3 دقیقه وقت بگذارند در عوض در طول روز 5-10 تاپیک ایجاد کنند.
انتظار دارم هم رعایت بشه و هم کمک کنید این فرهنگ در میان بچه ها جا بیفته
تاپیک و نوشته نباید در فضای سایت تنها رها بشه
باید اون رو بزک دوزک هم کرد باید زیباش کرد تا همه رغبت کنند بخوانند یا اگر نمیخوانند به طور کامل لااقل قسمتهایی اساسی اون رو متوجه بشند
یک مطلب که در سایت ما هست در 10 تا سایت دیگه قبل از ما وجود داشته بیایم کاری کنیم اگر مطلبی از سایت دیگه ای در سایت ما میاد یه چیز بیشتر داشته باشه یه ذره بهتر شده باشه نفر بعدی که مطلب رو از ما در سایت دیگه ای استفاده میکنه زیباترش کنه ...
برای خودمون و برای مخاطبمون وقت و ارزش بیشتری بگذاریم .
از اینکه همیشه تذکرات کاری رو در تاپیکهای شما با فراغ بال و بدون نگرانی از تکدر خاطر به طور عمومی اعلام میکنم ازتون سپاسگزاری میکنم.