02-26-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بلوتوث چگونه عمل ميكند؟
بلوتوث چگونه عمل ميكند؟
بلوتوث براي نخستين بار در شرکت اريکسون در سال 1994طرحريزي شد که بين تلفنهاي همراه و يک گوشي بيسيم يک ارتباط راديويي برقرار ميکرد.
مسلم عزتي - کارشناس مهندسي نرمافزار - در گفتوگو با ايسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: فنآوري بلوتوث براي تلفنهاي همراه، pdaها، رايانهها، دستگاههاي ضبط و پخش استريو، اتومبيلها و لوازم خانگي استفاده ميشود.
وي افزود: اين فنآوري توسط يک تراشه کوچک، يک ارتباط راديويي کوتاه برد را ميسر ميکند و با بهره از آن ميتوان شبکه pan يا شبکه شخصي را به وجود آورد.
عزتي تصريح کرد: شعاع برد مفيد آن حدود 10 متر (حتي با وجود موانع مثل ديوارها) و سرعت انتقال آن 720 کيلو بايت است؛ چگونگي کارکرد آن از اين قرار است که تراشههايي بلوتوثي که در دستگاهها تعبيه شده به صورت خودکار همديگر را ميشناسند و ارتباط برقرار ميکنند.
اين کارشناس گفت: در بلوتوث يک استاندارد 100 متري نيز وجود دارد که توان الکتريکي بيشتري را طلب ميکند. هر وسيله بلوتوث داراي يک تراشه فرستنده / گيرنده مربع 4 سانتي متري است که در باند فرکانس راديويي ism يا صنعتي، پزشکي، علمي از 40.2 گيگاهرتز تا 48.2 گيگاهرتز عمل ميکند و دليل انتخاب اين فرکانس رايگان بودن آن در سراسر جهان و نداشتن محدوديت مجوز است.
عزتي خاطرنشان کرد: بلوتوث يک استاندارد شبکهاي و داراي دو سطح است که سطح اول به عنوان سطح فيزيکي شناخته
ميشود و سطح بعدي به عنوان سطح قراردادي شناخته ميشود، که اين قراردادها شامل مکان و زمان ارسال اطلاعات، تعداد بيتهاي ارسالي در آن واحد و همچنين تعداد وسايلي که در عمليات تبادل اطلاعات ميتوانند، شرکت کنند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|