03-04-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گودی کمر ارتباطی با کمردرد ندارد
گودی کمر ارتباطی با کمردرد ندارد
متاسفانه باور غلطی در بین جامعه مبنی بر اینکه افزایش یا کاهش گودی کمر منجر به بیماری میشود شایع شده که واقعیت خلاف آن را نشان میدهد.
بین قوس کمر و افزایش و کاهش آن با موضوع کمردرد هیچ ارتباط معناداری چه در جامعه افراد سالم و چه در بین بیماران مبتلا به کمر درد وجود ندارد و افرادی مبتلا به کمردرد بودند با قوس کمر طبیعی و افرادی نیز با قوس غیر طبیعی کمر و بدون ابتلا به کمردرد حضور داشتند که این موضوع این عدم ارتباط را نشان میداد.
شکایت فرد چاق از این نیست که قوس کمرش تغییر کرده است بلکه شکایت او از سفت شدن عضلات شکم و پایین آمدن قفسه سینه و به دنبال آن کاهش ظرفیت تنفسی است، چرا که عضلات عمقی ناحیه کمری نمیتوانند کار خود را انجام دهند و عضلات ناحیه خلفی باید علاوه بر انجام وظیفه خود موجب ثابت نگهداشتن شدن فقرات نیز بشوند.
گودی طبیعی کمر که نعمت خدادادی است با توجه به سن، قد و شرایط بدنی فرد متغیر است و نمیتوان گفت میزان گودی کمر از این دامنه تا آن دامنه طبیعی است.
عواملی چون کشش غلافهای عضلانی و عوامل شغلی و محیطی بر روی قوس کمر موثر است و دلیل اینکه شخص از درد در این ناحیه شکایت میکند این است که عدم تعادل عضلات در این ناحیه شخص را گرفتار کرده است.
گودی کمر ممکن است در آینده به بیماری تبدیل شود، ولی هیچگاه نمیتواند عامل اصلی بیماری باشد
pezeshk.anjomanrazi.be
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|