03-07-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بوی بد دهان را به راحتی برطرف کنید
بوی بد دهان را به راحتی برطرف کنید
این امر میتواند به دلیل بروز علل مختلف و گوناگونی رخ دهد، اما دلیل اصلی آن وجود یک باکتری غیرهوازی است که روی زبان شکل میگیرد، این باکتری پروتئین موجود در غذاها را شکسته و گازهایی مانند اسکاتول تولید میکند و از این طریق دهان را بد بو مینماید.
دی نا: بوی بد دهان پدیدهای آشناست که اغلب اوقات، اول صبح در بسیاری از افراد شایع است. زمانی که در تاکسی کنار فردی مینشینیم و یا در برخورد با همکاران در هنگام احوالپرسی ساعات اولیهٔ کار، بوی بد برخی از اشخاص باعث آزردن خاطر میشود و چه بسا خود ما از آن دست افرادی باشیم که با بوی بد دهان خود دیگران را میآزاریم و باعث دوری آنان از خود میشویم.
ناهید کرمی؛ کارشناس پرستاری؛ بوی بد دهان را مشکلی متداول در جامعه و بین افراد مختلف دانست و گفت: این امر میتواند به دلیل بروز علل مختلف و گوناگونی رخ دهد، اما دلیل اصلی آن وجود یک باکتری غیرهوازی است که روی زبان شکل میگیرد، این باکتری پروتئین موجود در غذاها را شکسته و گازهایی مانند اسکاتول تولید میکند و از این طریق دهان را بد بو مینماید.
وی در ادامهٔ گفتوگو تصریح کرد: این مشکل را میتوان با بهداشت و نظافت دهان، از بین برد و یا کنترل کرد. با این حال در خصوص برخی از افراد حتی پس از رعایت مداوم بهداشت دهان و دندان نیز این معضل کماکان برطرف نمیشود و از بین نمیرود.
کرمی؛ بروز برخی بیماریها را نیز دلیل بدبو شدن دهان افراد خواند و افزود: در این صورت علت اصلی این بیماری باید شناسایی شود تا برای اقدامات درمانی آن تدابیری اتخاذ گردد.
استفاده از تکنیکهای درست و صحیح مسواک زدن، تمیز کردن زبان، استعمال خلال دندان، غرغره کردن آب ولرم، توجه به عادات غذایی و مصرف میوه جات، نوشیدن آب و استفاده از خنک کنندههای دهان از دیگر راهکارهایی است که کرمی به عنوان راههایی عملی برای از بین بردن بوی بد دهان به آنها اشاره کرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|