04-25-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 1,717
2,520 سپاس در 663 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آلبوم امیر شاملو منتشر میشود
باترانههایی از سعید مهناویان؛
آلبوم امیر شاملو منتشر میشود
لیلارضایی: سعید منهاویان از انتشار آلبومی مشترک با امیر شاملو خبر داد. این ترانه سرا درباره این خبر گفت: این آلبوم یک سال و نیم است که آماده انتشار است ولی نمیدانم دلیل این همه تاخیر آن چیست؟ البته با تحقیقاتی که اخیرا انجام دادهایم، متوجه شدهام که این آلبوم درگیر مجوز از ارشاد است و تا اطلاع ثانوی راهی بازار موسیقی نخواهد شد.
این ترانه سرا در ادامه خاطر نشان کرد: به دلیل اینهمه تاخیر که آلبومها دارند و فوتی وقت که در ارشاد میشود تصمیم گرفتهام که دیگر کار ترانه را برای همیشه کنار بگذارم. چون وقتی ترانه و آهنگی در زمان خودش شنیده نشود، دیگر ارزش شنیداری خود را از دست میدهد و قابلیت شنیدن را ندارد.
سراینده «سپیده دم» در ادامه گفت: این کارها آنقدر در ارشاد میمانند که دیگر ارزش شنیدن ندارند و کیفیتشان پایین میآید. مثلا من نزدیک به یک سال است که ۳ آلبوم آماده انتشار دارم که هنوز موفق به دریافت مجوز از سوی ارشاد نشدهاند. خارج از ایران هم که کار نمیکنم، چون رابطهای با آنها ندارم. به همین دلیل کارنکردنم بهتر از کار کردنم است. وقتی کاری ۲-۳ سال در ارشاد میماند، دیگر نمیشود روی تازگی و حتی دستمزد آنها حساب کرد. رغبتی برای شنیدن چنین آثاری نزد مخاطبان آنها باقی نمیماند.
وی درباره همکاری با دیگر خوانندگان اظهار داشت: با خوانندههای دیگری نیز به صورت تک ترانهای کار کردهام که هنوز آلبومهایشان وارد بازار نشده و مجید رضازاده یکی از آنهاست. برای خوانندهای به نام زکیزاده نیز فول آلبوم ترانه سرودهام. همچنین خواننده دیگر به نام محمدعلی سبزهای در همکاری مشترکی با من تمامی ترانههای آلبومش را به من سپرده است.
در حالی اینهمه ترانه آماده انتشار دارم که هنوز هیچ یک از آنها وارد بازار نشده است. به اعتقاد من هر کار باید در موقعیت و زمان خودش شنیده شود و به مردم ارائه شود. در غیر این صورت دیده و شنیده نخواهد شد.
وی در پایان گفت: برای همین است که ترجیح دادم به جای اینکه وقتم را صرف سرودن ترانه برای خوانندههایی کنم که معلوم نیست آلبومهایشان منتشر میشود یا نه؟ مجوز میگیرند یا نه؟ به خودم و روحم برسم.
موسیقی ما
|
|