نمایش پست تنها
قدیمی 06-28-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض علت آتش سوزي واحد پتروشيمي كرمانشاه نقص فني بوده است

معاون استاندار كرمانشاه در گفت و گو با ايرنا:
علت آتش سوزي واحد پتروشيمي كرمانشاه نقص فني بوده است
كرمانشاه - معاون سياسي ، امنيتي استانداري كرمانشاه علت آتش سوزي واحد پتروشيمي اين شهر را در بامداد روز سه شنبه نقص فني عنوان كرد.

' جلال منكرسي ' در گفت و گو با خبرنگار ايرنا، با تاكيد بر اينكه اين حادثه عمدي نبوده ، افزود: براساس اطلاعات رسيده به استانداري كرمانشاه ، نشت روغن از اپراتور سايت آمونياك و خارج شدن كمپرسور آمونياك از مدار، سبب حادثه فوق در اين واحد شده است.

وي ادامه داد: بالا بودن فشار روغن نيز سبب آتش سوزي در اين مكان شده كه به دنبال آن كابلهاي برق اين مجتمع نيز آتش گرفته است.

منكرسي با بيان اينكه هنوز اطلاعاتي در خصوص ميزان خسارات ناشي از اين حادثه در دست نيست، گفت: خوشبختانه اين آتش سوزي در مدت زمان كوتاهي ( حدود يكساعت ) اطفاء شده است و اين امر تا حدود زيادي ميزان خسارات را كاهش داده است.

بخشدار بيستون نيز صبح امروز در گفت و گو با ايرنا عنوان كرده بود كه اين حادثه در ساعت 5/1 بامداد رخ داده كه با تلاش بي وقفه نيروهاي آتش نشاني كرمانشاه ، بيستون و هرسين و پرسنل پتروشيمي ساعت سه بامداد مهار شده است.

'نورالدين فرزادي پور ' با بيان اينكه خوشبختانه از توسعه آتش سوزي به انبارها و بخشهاي ديگر اين واحد توليدي جلوگيري شده ، گفته بود در اين آتش سوزي به نيروهاي پتروشيمي هيچ گونه صدمه اي وارد نشده و ميزان خسارت به واحد نيز در حال بررسي است و بزودي اعلام خواهد شد.

كارخانه پتروشيمي كرمانشاه انواع كود شيميايي براي مصارف كشاورزي را توليد مي كند و عمده سهامداران آن را بخش خصوصي تشكيل مي دهند.
علي رغم تلاش خبرنگار ايرنا متاسفانه تاكنون موفق به تماس با مسوولان پتروشيمي كرمانشاه نشده ايم.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید