نمایش پست تنها
قدیمی 06-28-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض يك گروه كارشناسي براي بررسي حادثه پتروشيمي كرمانشاه تشكيل شده است

فرماندار هرسين خبر داد:
يك گروه كارشناسي براي بررسي حادثه پتروشيمي كرمانشاه تشكيل شده است
كرمانشاه - فرماندار هرسين روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا گفت: يك گروه كارشناسي براي بررسي علل و برآورد خسارات حادثه آتش سوزي بامداد امروز ( سه شنبه ) در شركت پتروشيمي كرمانشاه تشكيل شده و هم اكنون در حال تحقيق است.
' بهمن قرباني ' افزود: تا هنگاميكه اين گروه نتايج تحقيقات خود را ارايه ندهند نمي توان برآورد دقيقي از ميزان خسارات وارد شده و يا علت اصلي حادثه گزارش داد.

وي تصريح كرد: همچنين از برخي ادارات متخصص در اين زمينه ، درخواست كرديم كه اين گروه را ياري دهند تا هر چه سريعتر نتايج اين تحقيقات مشخص شود.

قرباني با اشاره به اينكه فقط يك يا دو دستگاه كمپرسور در اين حادثه آسيب ديده اند كه البته بر بخشهاي جانبي نيز تاثير گذاشته است، گفت: به محض ارايه نتايج ، قسمتهاي از كار افتاده و آسيب ديده اين شركت، ترميم خواهند شد.

وي با بيان اينكه خوشبختانه اين حادثه خسارات جاني نداشته است، گفت: برخلاف آنچه كه هم اكنون شايعه شده ، وسعت حادثه اندك بوده كه طي مدت زماني كوتاه ( حدود يكساعت ) با حضور بموقع نيروهاي آتش نشاني بيستون، هرسين و كرمانشاه نيز اطفاء شده است.

گفتني است شركت صنايع پتروشيمي كرمانشاه بزرگترين واحد خصوصي توليد كود اوره در ايران است كه انواع كود شيميايي براي مصارف كشاورزي را توليد مي كند و عمده سهامداران آن را بخش خصوصي تشكيل مي دهند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید