نمایش پست تنها
قدیمی 08-31-2011
باران.ف آواتار ها
باران.ف باران.ف آنلاین نیست.
کاربر عادی

سپاسها: : 115

78 سپاس در 20 نوشته ایشان در یکماه اخیر

سلام سلام عیدتون مبارک
برتمامی روزه داران عزیز...واله ما که روزه نبودیم
اولا این باغ پرنذگان میشه گفت در انتهای کمربندی رو به میدان ازادگان و شهرک پردیس است..و محوطه اش خیلی هم بزرگه...سمت راست
دوما هرکی دانشگاه قبول شده تبریک میگیم...عالی شد عجب همشهریهای زرنگ و درسخوانی...من هم قبول شدم دیگه گفته بودم دارم درس میخونم
خوب الکی الکی دوباره بعد از 10 سال درسمان گرفت
البته خو من بدبخت که هی از درس جدا نبودم باید تا آخر عمرم برم مدرسه....!!
اما یه خبر دیگه...بچه ها گیان من همینطور بازم شوخی شوخی انتقالی دادم به شهرنصف جهان یعنی اصفهان عزیز ...و همیجو شانسی با انتقالیم موافقت شد....هفته گذشته بلند شدیم خودمان تلپ کردیم خانه خاله با ای 2 تا بچه شیطان...چشمتان روز بد نبینه که وقت برگشتن چقدر میزبانمان خوشحال بود
رفتیم دیدم من تحمل زندگی تو ای شهر بزرگ رو ندارم..از بس گم شدم و از مردم سوال کردم...حالا اگه هم مرام ما بودن خوب بود...اما شاید من بدقلقم ترجیح میدادم تو یکی از شهرهای کرد زبان بودم تا اونجا...خلاصه یه چند روزی که تو اداره های اونجا سرگردان بودم به ای نتیجه رسیدم که برگردم با چه مکافاتی انصراف دادم وقبول کردن بماند...البته با این که نمیخواستن یه همچی نیروی عزیز و کار آمدی رو از دست بدند
اما لج بازی ما رو نتونستن نادیده بگیرن با سماجت و پایداری برگشتم..اما نمیدانم ای کرمانشاه چه داره که واقعا نتانستم ازش دل بکنم...شاید اگه میرفتم بهتر بود..اما یه نفری تصمیم گرفتم و برگشتم...
فرانک گیان من از روز شنبه به مدت 10 روز دوره دارم همون دور واطراف شما...اگه بتونیم همدیگر رو ببینیم خیلی عالی میشه...
چنی نوشتم مغزتان رو خوردم...بای

2 کاربر زیر از باران.ف سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید