نمایش پست تنها
قدیمی 10-02-2011
bigbang آواتار ها
bigbang bigbang آنلاین نیست.
مدیر بخش مکانیک - ویندوز و رفع اشکال

سپاسها: : 5,427

6,159 سپاس در 1,794 نوشته ایشان در یکماه اخیر

محمد مصدق سال 1951

من به خوبی فهمیدم او چه میگفت تهدید و اعلان خطر بود و من هم واقعاً ترسیدم .ولی بعد از آن که از او جدا شدم و خیابان را پیاده طی کردم و به خیابان دیگری پیچیدم به خودم اطمینان دادم که من استثناء خواهم بود

چند ماه بعد در یک بعد از ظهر من و Claudine کنار هم کنار پنجره داشتیم ریزش برف را تماشا میکردیم او گفت : (( ما یک گروه کوچک به خصوصی هستیم که حقوق میگیریم حقوق های خیلی زیاد تا کلاه برداری هایی در سطح میلیاردها دلار بر ضد بسیاری از کشورهای جهان راه بیندازیم . قسمت عمده ی کار تو ان است که روسای کشورهای مختلف را متقاعد سازی به شبکه وسیعی که برای پیشبرد منافع آمریکا شکل گرفته ملحق شوند در نهایت آن روسا چنان گرفتار در دام وام های وسسیع میشوند که وفا داری شان تضمین شده میگردد و ما میتوانیم در هر لحظه از آنها بخواهیم نیازهای سیاسی و اقتصادی یا نظامی ما را برآورده سازند. آنها در عوض میتوانند با شهرکهای صنعتی نیرو گاه های برق و فرودگاهها موقعیت سیاسی خود را استحکام بخشند مالکین شرکتهای مهندسی هم به ثروت هنگفتی میرسند )) Claudine شرح داد که در طول تاریخ امپراطوری ها همگی از طریق حمله نظامی و یا تهدید به آن ساخته شده اند . ولی بعد از جنگ جهانی دوم و ظهور اتحاد جماهیر شوروی و احتمال جنگ تمام عیار و نابود کننده ی اتمی لشکر کشی های نظامی خیلی خطرناک شده اند .
تغییر اساسی وقتی اتفاق افتاد که در سال 1951 ایران بر ضد شرکت نفت انگلیس که منابع نفتی اش را در اختیار داشت و مردمش را اجیر کرده بود قیام کرد .

این شرکت همانست که بعدها به نام( bpbritish petoleom ) معروف شد .

در آن سال محمد مصدق نخست وزیر محبوب و منتخب مردم ایران ( مرد سال مجله تایم 1951 )

تمام اموال شرکت نفت انگلیس را ملی اعلام کرد . دولت انگلیس آشفته و غضبناک از هم پیمان خود در جنگ جهانی دوم کمک خواست . ولی هر دوی این متحدین میترسیدند اگر لشگر کشی کنند شوروی ممکن است به نفع ایران وارد جنگ شود . آمریکا به جای اینکه نظامیانش را وارد جنگ کند (( Kermit Roosevelt نوه ی رییس جمهور قبلی و مامور سازمان سیا را به ایران فرستاد .

موفقیت روزولت درخشان بود . او مردم بسیاری را با تطمیع و تهدید خرید و یکسری خرابکاری ها و و تظاهرات خشونت بار را بر علیه محمد مصدق برپا کرد . هدف این بود که تبلیغ کند محمد مصدق نه محبوبیت دارد و نه قدرت . آخر الامر مصدق سرنگون شد و بقیه عمرش را در خانه اش زندانی شد . محمد رضا شاه مدافع منافع آمریکا دیکتاتور مطلق ایران شد .

در سال 1951 روزولت شرایط تشکل حرفه ای را که من داشتم به آن ملحق میشدم فراهم کرد . هر چند فعالت او با شروع عملیاتهای محدود نظامی و غیر اتمی آمریکا هم زمان بود عملیاتی که بلاخره در کره و ویتنام به شکست کامل و تحقیر آمیز آمریکا منجر شد

این دو تصویر متعلق به جنگ کره هستند

ولی او راههای قدیمی گسترش امپراطوری ها را به کلی تغییر داد و تاریخ سیاسی خاور میانه را به کلی دگرگون کرد .
در سال 1968 وقتی من با سازمان جاسوسی مصاحبه میکردم کاملاً بدیهی بود که اگر آمریکا میخواهد به ارزویش برای تشکیل یک امپراطوری جهانی برسد باید فعالیتهای روزولت را الگو قرار دهد . این تنها راهی بود برای مغلوب کردن و به عقب راندن شوروی بدون خطر جنگهای اتمی .
این راه یک اشکال اساسی داشت . روزولت مامور و حقوق بگیر سیا بود و اگر گیر افتاده بود نتایج خیلی بدی به بار می اورد . او سری اول از فعالیت های آمریکا برای سرنگون کردن یک دولت خارجی را رهبری کرده بود ولی ضروری بود برای فعالیتهایی از این دست در آینده راهی پیدا ششود که به هیچوجه واشنگتن را محکوم نسازد .
خوشبختانه برای برنامه ریزان دهه 1960 شاهد حوادث مهم دیگری هم بود : شرکتهای چند ملیتی و سازمانهای بین المللی مانند بانک جهانی imf که ذخیره ی مالیشان را عملاً آمریکا و هم دستان اروپایی آمریکا تامین میکردند خیلی قدرتمند شده بودند ونوع وابستگی متقابل میان دولت آمریکا و شرکتهای چند ملیتی و سازمان های مالی برقرار شده بود .
در زمانی که من در رشته مدیریت بازرگانی در دانشگاه بوستون ثبت نام میکردم راه حلی هم برای مسئله روزولت مامور سیا به مرحله عمل رسیده بود . سازمانهای جاسوسی آمریکا از جمله nsa باجگیران بین المللی را شناسایی کردند ولی شرکتهای تجاری آنهارا استخدام کردند.
این باجگیران بین المللی هرگز از دولت آمریکا حقوق نمیگرفتند . در آمد آنها از بخش خصوصی تامین میشد . در نتیجه کارهای غیر قانونی آنها اگر برملا میشد میتوانست باانگیزه ی طمع در شرکتهای تجاری توجیه گردد و نه با سیاست خارجی در دولت آمریکا.
علاوه بر این هر چند شرکتهای تجاری که این باجگیران را استخدام میکردند مبالغ هنگفتی از جانب سازمانهای دولتی و بانک های بین المللی دریافت میکردند ولی آنها در پناه روز افزون قوانین خصوصی سازی مانند امنیت اطلاعات و آزادی تجارت بین الملل و ....... از نظارت کنگره آمریکا مصون میماندند .
در آخرین روز من با Claudine او گفت: (( میبینی که ما فقط نسل دوم در سنت پر افتخاری هستیم که وقتی تو کلاس اول دبستان را شروع میکردی شروع شده بود !!))

احد،صمد، قاهر، صادق ...
عاشقشم

لا تقنطوا من رحمة الله

هیچ چیز تجربه نمیشه اینو یادت باشه !!
ترفند هایی براي ويندوز 7

عیب یابی سخت افزاری سیستم در کسری از دقیقه

ویرایش توسط bigbang : 10-02-2011 در ساعت 07:45 PM
کاربران زیر از bigbang به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید