نمایش پست تنها
قدیمی 12-04-2011
FereShteH آواتار ها
FereShteH FereShteH آنلاین نیست.
کاربر خيلی فعال

سپاسها: : 1,663

2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض خوراك اسفناج و سيب زميني

نخستين بار است كه مي‌خواهم اين غذا را براي پسرم درست كنم اما وقتي در سوپرماركت، پنير پيتزا و كالباس را درون سبد خريد مي‌انداختم، پرسيد: «با اينا مي‌خواي چه غذايي درست كني؟» و من گفتم خوراك اسفناج و سيب زميني و او همان لحظه عاشق «خوراك اسفناج و سيب زميني» شد.

از من اگر بپرسند: « با نيم كيلو اسفناج چه كارهايي مي‌شود كرد؟» مي‌گويم: بگذاريد پسرم جواب بدهد و او بدون ترديد اسم اسفناج را كه بشنود، مي‌گويد: «خوراك اسفناج و سيب زميني»

مواد لازم
  • سيب زميني: 5 عدد متوسط
  • اسفناج: نيم كيلو
  • كالباس خرد شده: يك فنجان
  • پنير پيتزا: يك فنجان
  • پياز: يك عدد متوسط
  • نمك و فلفل: به مقدار لازم
دستورتهيه

ابتدا پياز را تفت مي‌دهيم و اسفناج را كه قبلا آب پز كرده و از آبكش رد كرده‌ايم، به پياز اضافه مي‌كنيم و بعد كالباس‌هاي خرد شده را اضافه مي‌كنيم. حالا نوبت سيب‌زميني‌هاي آب پز است كه له شوند. نصفي از سيب‌زميني‌ها را ته ظرف پيركسي كه كمي روغن زديم پهن مي‌كنيم و مواد آماده شده اسفناج و كالباس را روي سيب زميني پهن مي‌كنيم. حالا بقيه سيب زميني را روي آن‌ها مي‌ريزيم و در آخر پنير پيتزاي رنده شده را مي‌ريزيم و داخل فر به‌مدت 15 دقيقه مي‌گذاريم. وقتي پنير آب شود و رنگ طلايي به‌خودش بگيرد، غذا حاضر است.

توصيه: پختن اين غذا به كساني توصيه مي‌شود كه بچه‌هاي‌شان مقابل باهوش شدن به كمك اسفناج مقاومت مي‌كنند؛ در اين مورد مي‌توان با كمي كالباس و پنير پيتزا، اسفناج موردنظر را به خورد بچه‌ها داد!

کاربران زیر از FereShteH به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید