12-13-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
گرد و غبار شهرستان مرزی قصرشیرین را فرا گرفت
گرد و غبار شهرستان مرزی قصرشیرین را فرا گرفت
قصرشیرین - گرد و غبار شدید عصر امروز شنبه شهرستان قصرشیرین در غرب استان كرمانشاه را فرا گرفت و باعث كاهش دید افقی در این شهرستان مرزی شد به طوریكه هم اكنون دید افقی در این منطقه به كمتر از سه هزار متر رسیده است.
رييس اداره هواشناسي قصرشيرين روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ايرنا گفت: هم اكنون ديد افقي در اين شهر با ديد افقي در يك هواي سالم هفت هزار متر فاصله دارد و اين نشان از آلودگي اين منطقه مرزي دارد، تداوم اين امر موجب بروز خطراتي براي ساكنان منطقه است.
'حيدر چوپاني' افزود: حداكثر دماي هواي امروز قصرشيرين 10 درجه بالاي صفر، ميزان رطوبت موجود در هوا 55 درصد و ميزان سرعت وزش باد براساس سنجش هاي انجام شده در صبح امروز 180 كيلومتر بر ساعت بوده است.
به گزارش ايرنا، براساس پيش بيني اداره هواشناسي گرد و غبار و ذرات معلق موجود در هوا تا اواخر وقت امروز شنبه بر جو شهرستان مرزي قصرشيرين حاكم است.
اين غبار ناشي از طوفانهاي شن عربستان سعودي و عراق است كه از طريق كشور عراق با توجه به از بين رفتن پوشش گياهي، خشكسالي و كاهش نزولات آسماني وارد ايران مي شود و بيشترين شدت آن براي شهرستانهاي مرزي كشور است.
بنابراين گزارش، شبكه بهداشت و درمان قصرشيرين نيز در اين رابطه با صدور اطلاعيه اي از همه شهروندان بخصوص سالمندان، كودكان و بيماران قلبي و تنفسي خواست حتي المقدور از منازل خود خارج نشده و در صورت لزوم از ماسك و يا دستمال مرطوب براي تنفس استفاده كنند.
اين اطلاعيه مي افزايد، ذرات گرد و غبار موجود در هوا براي بيماران قلبي، ريوي و آسمي و افراد سالخورده و كودكان بيش از سايرين خطر دارد.
قصرشيرين در غرب استان كرمانشاه بيش از 24 هزار نفر جمعيت دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|