12-13-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
برجسته ترین مكان مذهبی استان كرمانشاه مقبره احمد بن اسحاق قمی است
امام جمعه كرمانشاه:
برجسته ترین مكان مذهبی استان كرمانشاه مقبره احمد بن اسحاق قمی است
كرمانشاه - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه گفت: برجسته ترین مكان مذهبی استان مقبره احمد بن اسحاق قمی راوی حدیث، یار و امانت دار ائمه معصومین (ع) است.
به گزارش خبرنگار ايرنا، آيت الله ' مصطفي علما ' روز شنبه در نشست ستاد احمد بن اسحاق قمي گفت: گر چه در استان كرمانشاه امامزادگان مطرح و داراي سند و شجره نامه متعددي وجود دارد اما هيچ كدام از بقاع موجود اهميت و برجستگي احمد بن اسحاق قمي را ندارند.
وي افزود: اين عالم بزرگ كه مورد اعتماد ائمه معصومين (ع) بوده است و وجود چهار امام معصوم (ع) از جمله امام عصر (عج) را درك كرده و 150 روايت و حديث از او نقل شده، از لحاظ علمي، مذهبي و فقهي از درجه بالاي اهميت برخوردار است.
وي گفت: بايد زائران بسياري را به اين مكان متبرك جذب كرد و براي تحقق اين امر مهم نهاد هاي مربوطه نهايت تلاش خود را انجام دهند و آموزش و پرورش مي تواند با برگزاري اردوهاي زيارتي به سرپل ذهاب و زيارت اين مرد بزرگ در شناسايي و رونق بخشيدن به اين مكان تاثير بسزايي را داشته باشد.
وي همچنين اظهار داشت: مي توان موقوفات شهر سرپل ذهاب را نيز به سمت اين بارگاه سوق داد و فرهنگ وقف در اين شهرستان بايد به سمت وقف براي اين بارگاه مقدس گسترش يابد.
امام جمعه كرمانشاه در پايان اظهار داشت: چنين كارهايي كه علاوه بر سود دنيوي، اجر و پاداش اخروي را نيز به دنبال دارد، بايد بيشتر مورد توجه مسوولين و مردم باشد چرا كه توجه به سرمايه هايي اين چنيني مي تواند آثار بزرگي را براي ما به دنبال داشته باشد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|