12-13-2011
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
پروژه قطار شهری كرمانشاه باید سریع و بدون نقص اجرا شود
امام جمعه كرمانشاه:
پروژه قطار شهری كرمانشاه باید سریع و بدون نقص اجرا شود
كرمانشاه - نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه كرمانشاه با تاكید بر اجرای سریع پروژه قطار شهری كرمانشاه گفت: عملیات اجرایی این پروژه باید بدون نقص، با اطمینان و ماندگار انجام شود.
به گزارش خبرنگار ايرنا آيت الله ' مصطفي علما ' روز يكشنبه در نشست با اعضاي شوراي شهر و عوامل اجرايي و پيمانكاران پروژه قطار شهري كرمانشاه افزود: كارهايي ماندگار خواهد بود كه ضمن متعهد بودن در انجام وظيفه، نهايت تلاش را براي اجراي با كيفيت آن انجام داد و چنين كاري حتما بايد با دقت و سلامت انجام شود.
وي افزود: متاسفانه در كشور ما فرهنگ بالا بردن كيفيت پايين آمده و بسياري از محصولات را مي بينم كه مدتي كه از توليد آنها مي گذرد كيفيتشان پايين مي آيد و اين مسئله ضربات زيادي را به بخش اقتصاد ما وارد كرده است.
وي اظهار داشت: مسئله قطار شهري كه يك كار كارشناسي و تخصصي است و براي راحت تر كردن زندگي مردم اجرا مي شود، قصور در اجراي كيفي آن ممكن است جان مردم را تهديد كند لذا نبايد كوچكترين كوتاهي در عمليات اجرايي آن صورت بگيرد.
رييس شوراي شهر كرمانشاه نيز با اعلام اينكه عمليات اجرايي فاز اول پروژه قطار شهري كرمانشاه بزودي آغاز مي شود، گفت: اين پروژه با اعتباري بالغ بر چهار هزار ميليارد ريال از بلوار طاقبستان تا ميدان فردوسي با 13 كيلومتر مسافت و 12 ايستگاه طي 42 ماه به بهره برداري خواهد رسيد.
' سيد حجت الله موسوي اجاق 'افزود: در ابتدا فاز اول اين پروژه كه از بوستان شاهد تا ميدان سپاه است، به بهره برداري مي رسد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 12-16-2011 در ساعت 03:06 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|