نمایش پست تنها
قدیمی 12-16-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض همه دستگاهها براي اجراي منوريل كرمانشاه بايد همكاري كنند

مدير كل دفتر فني استانداري كرمانشاه:

همه دستگاهها براي اجراي منوريل كرمانشاه بايد همكاري كنند

كرمانشاه - مدير كل دفتر فني استانداري كرمانشاه با بيان اينكه ملاك كاري تمامي دستگاهها بايد بر مبناي قانون باشد، گفت: مديران و مسوولين دستگاههاي اجرايي استان بر حسب وظيفه كاري خود موظف به همكاري و هماهنگي لازم براي اجراي طرح منوريل كرمانشاه هستند.

به گزارش ايرنا، طهماسب نجفي روز دوشنبه در جلسه اي كه با حضور مديران دستگاههاي اجرايي، مشاورين و پيمانكاران طرح منوريل كرمانشاه در استانداري تشكيل شد، افزود: خوشبختانه هماهنگي و همكاري مطلوبي بين دستگاههاي اجرايي براي اجراي پروژه هاي مختلف در سطح استان وجود دارد كه در كشور بي نظير است اما براي تسريع در اجراي پروژه منوريل، هماهنگي بين دستگاهها بايد بيش از پيش افزايش يابد.

وي در ادامه از شروع اجراي طرح منوريل كرمانشاه از 26 آذر ماه جاري خبر داد و گفت: از اين تاريخ پيمانكار طرح طبق هماهنگي بعمل آمده با راهنمايي و رانندگي شروع به محصور كردن بخشي از بلوار شيد بهشتي از حد فاصل پل ولايت تا ميدان سپاه پاسداران خواهد كرد و همچنين تا 30 ديماه نيز عمليات آماده كردن مسير و جابجايي اشجار مسير مذكور طبق هماهنگي صورت گرفته با شهرداري انجام مي گيرد.

وي خاطرنشان ساخت: از 30 ديماه عمليات اجرايي قطار شهري كرمانشاه پس از انجام اقدامات اوليه به صورت رسمي شروع خواهد شد.

پيمانكار طرح نيز به بيان اقدامات انجام شده براي شروع عمليات اجرايي آن پرداخت و گفت: اين طرح در دو مرحله از طاق بستان تا ميدان آزادي و از ميدان آزادي تا ميدان فردوسي انجام مي شود.

وي زمان اجراي اين طرح را 42 ماه عنوان كرد و افزود: مسير اجراي اين مسير كه 13 كيلومتر است، داراي 12 ايستگاه خواهد بود و اجراي مسير طاق بستان تا پل ولايت پس از رفع مشكل مواردي مربوط به ميراث فرهنگي شروع خواهد شد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید