نمایش پست تنها
قدیمی 12-19-2011
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض عملیات اجرایی قطار شهری كرمانشاه آغاز شد

عملیات اجرایی قطار شهری كرمانشاه آغاز شد

كرمانشاه - سرپرست سازمان قطار شهری كرمانشاه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، از آغاز اجرای این پروژه از اوایل هفته جاری خبر داد.

' سعید سلیم ساسانی '، با بیان اینكه بلوار شهید بهشتی نخستین محل احداث این مسیر بوده، افزود: از سال گذشته با آغاز ساماندهی فعالیتهای سازمان قطار شهری كرمانشاه، عملیات اجرایی این پروژه از سرگرفته شد.

وی ادامه داد: سال گذشته 286 میلیارد ریال موافقت نامه با معاونت راهبردی ریاست جمهوری مبادله شد كه از این رقم تنها مبلغ 165 میلیارد ریال از محل اعتبارات عمرانی ملی برای آغاز عملیات اجرای این پروژه تخصیص یافت.

ساسانی گفت: امسال نیز رقم 225 میلیارد ریال برای اجرای این پروژه اختصاص یافته است كه باید تا پایان سال منتظر بود و بعد تخمین زد كه چند درصد آن تحقق یافته است.

وی اعتبار اولیه برای احداث و بهره برداری از پروژه مونوریل كرمانشاه را حدود چهار هزار میلیارد ریال برآورد كرد و اظهار داشت: اگر اعتبارات لازم تخصیص یابد و وقفه ای در كار ایجاد نشود، حدود 42 ماه دیگر این پروژه به بهره برداری خواهد رسید.

سلیم ساسانی ادامه داد: مسیر اصلی مونوریل كرمانشاه از میدان فردوسی تا میدان معلم واقع در سه راه مسكن این شهر است و پیش بینی می شود این ناوگان در هر ساعت و هر جهت تعداد 16 هزار مسافر را جابجا كند.

وی توسعه شبكه ریلی، كاهش میزان ترافیك و انجام سفرهای درون شهری با سرعت و سهولت بیشتر و صرف زمان كوتاهتر را از جمله مزایای تجهیز ناوگان حمل و نقل عمومی به سامانه قطار شهری عنوان كرد.

سلیم ساسانی در پایان گفت: به غیر از كرمانشاه، هم اكنون 9 كلانشهر دیگر كشور نیز پیگیر راه اندازی قطار شهری هستند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
2 کاربر زیر از رزیتا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید