نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرگل
سلام به همه دوستانو همشهريان گلم .
آناهيتا جان بدون شما كه لطف و صفايي نداره عزيزم ، شما هر موقع كه بگين برنامه ميزاريم خودم هم در خدمتتون هستم باهم ميريم گشت و گذار من يكي كه پايه ام هم درون استاني و هم برون استاني ، عزيزم صنعتي يك رو مشكل داري يا دو رو ؟ اگه فرصت داري يه نگاه به اصول سه بنداز تقريبا چكيده اي از اونه fifo و lifo و ميانگين و اين بحثا رو ديگه خواهر ، جزوه هاي خوبي داشتم از زمان دانشجوييم ولي متاسفانه به دلايلي جايي مونده كه نمي تونم برم بيارمشون و گرنه بهت ميدادم همه رو خلاصه نويسي و مرتب با حل تمريناي كتاب داشتم ببخش عزيزم كه كاري نمي تونم برات بكنم . انشاا... كه بانمره عالي پاسش كني و تعطيلات بين ترم رو برنامه بذاريم با دوستان و جاهاي ديدني رو بريم . 
|
فرگل جان لطف داري عزيز
آره كره خودم ميدانم بي مه صفا نداره
والا فرگل صنعتي 2....خدارو شكر 1 پاس كردم. به نظرم صنعتي 1 راحت تر از 2 بود البته شانس آورديم نقطه سر به سر اينا رو اي ترم نداريم شايدم چون كتاب جمشيد اسكندري ميخوانيم اي طوري فك مكنم بعضي مسائلش خيلي سختن...
ممنون به خاطر توضيح جامع و كاملت از فايفو و لايفو...دردشان بخوره رو سرم خيلي دوسشان دارم
سلام جناب كنستانتين
آقا يه سوال بپرسم؟شما قبلا اينجا نبودي؟منظورم اينه كه از بچه هاي قديمي نيستين؟
اميدوارم همه بچه هاي گل كرماشان خوب باشن.
صبا جان نبودي دلمان برات تنگ شده بود اي مهرگان خيلي ازت تعريف مكنه
مناليل برنامه تفريح هم جدي جدي بگيريم
آها راسي جام جهان بين ميگن تو درياچه طاقبستانه نه به قول مهرگان لولوفر البته منم شنيدم