نمایش پست تنها
قدیمی 12-21-2011
آريانا آواتار ها
آريانا آريانا آنلاین نیست.
کاربر بسیار فعال

سپاسها: : 1,245

743 سپاس در 365 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض آقایون چه جور خانم هایی را دوست دارند ؟!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط donya elahi نمایش پست ها
آریانا عزیز و دیگر دوستان که عقیده دارید پول حرف اول رو می زنه من این عقیده رو رد می کنم .
تجربه ای که من در این 17 سال زندگی مشترکی که داشتم این بود که باید خوشبختی رو ساخت نه اینکه با پول بشه که خوشبخت بشی من و همسرم زنگیمونو از صفر شروع کردیم ولی فقط اینو می دونستیم که هر کار می کنیم و می تونیم خوشبختی رو بسازیم
و واقعا اراده کردیم و تو زندگی به هر آنچه که می خواستیم رسیدم (خدا رو شکر)
فقط این کار وتلاش و درک متقابل هست که زندگی و خوشبختی رو می سازه.
زندگی یک سری باید ها و نبایدهاست که در طول زندگی می گذرد باید چشم دل رو باز کرد.
دورود ببین دنیا خانوم ..شما به قول خودت 17 سال پیش زندگیتو شروع کردی و از صفر...خب چند تا سوال پیش میاد ...اولن که من نگفتم همه چشمشون به مال و مناله ..خوشبختانه شما گویا همسر بسازی بودی که از صفر شروع کردی...بله پدر و مادر من هم از صفر شروع کردن عمه و خاله و دایی و عمو ی من هم از صفر شروع کردن اما کی ؟ چه زمانی ؟؟؟؟؟ 20 سال پیش یک نفر کار میکرد حداقل میتونست یک زندگیرو به راحتی بچرخونه....الان در بدترین نقطه ی تهران یک خونه ی 40 50 متری باید ماهی 400 500 هزار تومان حداقل اجاره بدی.....شما حساب کن با این سطح توقعات ...حالا من دست پایین رو گرفتم الان متوس ماهی 1 میلیون با احتساب پول پیش فقط صرف اجاره بها و سقف بالای سر میشه ...حالا 1000 خرج دیگه هست.........................
خب یک کارمند ساده فکر نمیکنم حقوقش بالاتر از هشتصد و فوقش یک میلیون باشه ....غیره و غیره ...... حالا بحث و کش نمیدم ...بقیشو خودتون حدس بزنید چی میخوام بگم....چون از موضوع تاپیک هم انحراف داشتم و جز دسته انحرافیا میرم.....اما به هرترتیب چکیده حرفم اینه جهان جهانِ مادیاته دیگه اون زمان ها گذشت ....الان چه بخواهیم چه نخواهیم چه برای یک مرد چه برای یک زن برای ازدواج و شروع زندگی حرف اول رو شرایط مالی میزنه....دختر اول چشمش به دارایی خواستگارشه ...به زبون کسی قرار نیست بیاره ..
الان همه میگن نه اینطور نیست اما بدترین گناه دروغ گفتن به خودمونه....اول دارایی بعد اخلاق ...دارایی میتونه خیلی چیزا باشه حتی جیب پدر مادر
پسر هم چشمش به چیزای دیگس..البته الان دیگه جوری شده پسرا هم چشمشون به مال منال بابای دخترس
خیلی میتونم داستان تعریف کنم ...شاید هیچکس قانع نشه یا همه بگن چرته...اما بازم میگم من به همه دروغ میگم اما نمیتونم خودمو که گول بزنم....حقیقت تلخه و تلختر از این هم میشه ایشالا سال نود و یک.......
نقل قول:
نوشته اصلی توسط GolBarg نمایش پست ها
خودت رو بشناس بعد ازدواج کن
خودت رو بشناس...حرف نزن...عمل کن....

پول خوشبختی میاره
ولی هر فرد پولداری خوشبخت نیست
هر فرد پولداری انسان سالمی نیست

بچه ها پست هاتونو خوندم..مرسی از اینکه نظر دادین.... از اینکه بهش فکر کردین سزاوار قدردانی هستین.وقت گذاشتین و نظرات خودتونو بیان کردین

شاد باشین
دورود دخترکم... ما هم نگفتیم پول خوشبختی میاره ..اما برای شروع زندگی شرط اول و لازمه ...
Finally I can see you crystal clear

ویرایش توسط آريانا : 12-21-2011 در ساعت 02:51 PM
2 کاربر زیر از آريانا سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید