نمایش پست تنها
قدیمی 01-01-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض 15 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی كرمانشاه در فهرست آثار ملی ثبت شد

15 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی كرمانشاه در فهرست آثار ملی ثبت شد

كرمانشاه - مدیر كل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمانشاه از ثبت همزمان 15 اثر تاریخی، طبیعی و معنوی استان كرمانشاه در فهرست آثار ملی خبر داد.

جلیل رحیمی ' روز یكشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با اضافه شدن این 15 اثر، آمار آثار ثبت شده استان كرمانشاه در فهرست آثار ملی به دو هزار و 75 اثر رسید.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری چهارمین همایش شورای سیاست گذاری ثبت آثار ملی كشور در جزیره قشم گفت: 15 پرونده آثار طبیعی، تاریخی و معنوی استان كرمانشاه در این همایش مطرح شده و به ثبت ملی رسیدند.

وی تصریح كرد: از این تعداد، هشت اثر مربوط به آثار طبیعی استان است كه در فهرست میراث طبیعی ملی كشور ثبت شدند.

وی این آثار را شامل شش غار در شهرستانهای صحنه و سنقر، درخت كهنسال زرده در دهستان بان زرده و آبشار پیران عنوان كرد.

وی آثار معنوی طرح شده در این همایش را نیز موج بافی و تنبورنوازی و مقامهای سنتی استان كرمانشاه عنوان كرد كه با اكثریت آرا داوران به ثبت ملی رسیدند.

رحیمی در ادامه با اشاره به آثار تاریخی كه در این همایش به فهرست میراث ملی افزوده شدند، گفت: دو تپه در دهستان قره سو كرمانشاه، خانه حاج ابراهیم علایی در بافت تاریخی كرمانشاه، حمام ملاباشی یا زورخانه علمدار كرمانشاه و حمام شریف آباد روستای كندوله در شهرستان سنقر در مجموع پنج اثر تاریخی استان بودند كه ثبت ملی شدند.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
کاربران زیر از رزیتا به خاطر پست مفیدش تشکر کرده اند :
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید