نمایش پست تنها
قدیمی 01-02-2012
مهرگان آواتار ها
مهرگان مهرگان آنلاین نیست.
مدیر تالار انگلیسی

سپاسها: : 3,750

4,670 سپاس در 1,282 نوشته ایشان در یکماه اخیر
مهرگان به Yahoo ارسال پیام
Smile مازندرانی!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Afsaneh- roj نمایش پست ها
مهرگان جون ما رفتیم رامسر جاتون خالی یه سوئیت لب دریا گرفتیم و خونوادگی زدیم به آب دریا .......... ( البته من بدون مانتو بودم ولی پوشیده با بلوز شلوار) ماموره اومد گفت خانم این چه وضعیه زشته . من هم بهش گفتم حاج آقا کار خلاف نکردیم نشستیم تو آب دارم کمی فیلم میگیریم گفت نمیشه یا برید پوشیده بیاین تو آب یا اجازه نداری توی آب بمونی ..... همسرم بهش گفت حاج آقا اگه یه خارجی این جاها باشه بهمون می خنده ......... خلاصه .......... همسرم گفت برو مانتو بپوش بیا شر درست نکن ....... من هم رفتم پوشیدم و اومدم....10 دقیقه گذشت دیدم دوباره ماموره اومد رفت پیش همسرم بهش گفت خانمت ترسید رفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همسر بنده هم گفت نخیر با حجاب کامل رفتن تو آب/
خیلی بامزه بود!!!!!!! شنای پوشیده خوش گذشت؟ منم یاد یه چیزی افتادم کره شمال همه ش خاطره س گیان تو!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط مهدی نمایش پست ها
سلام آقا
خوش اومدی به مازندرانی ها (مگه میزبانی خوش آمد میگی)
این آهنگ رو که گذاشتی گیلکی هست و با لهجه مازنی که مازندرانی صحبت می کنند فرق میکنه

رعنا تی تومان گله کیشه! رعنا
رعنا دختر گیلگی بود که عاشق یک قزاق میشه و جریاناتی داشته
این آهنگ رو گروه رستاک خونده.
میگه رعنا شلوارت بلند که رو زمین کشیده میشه

دس به آو نزن ماهی تکونه!(تَرُه خُنه)
میگه دست به آب نزن ماهی تو رو میخوره ها
وای مرسی آقا مهدی، توروخدا این شعر دومیه همین که میگه ماهی میخورتت، من میخوامش متن اینو، خیلی آهنگ شادیه، اگه میتونید بدینش بشم! آقا ممنوندان میشم!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط رزیتا نمایش پست ها

بالاخره ما نفهمیدیم این مدیر قهوه خونه کجاییه؟ (جنوبی، کرمانشاهی، گیلکی، مازندرانی، اصفهانی، شیرازی ...)

شروین بیا کمک
مه میگم بچه ی شماله، ولی الان خانه شان هس جنوب

صابخونه کجاییییییی؟