01-03-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
آثار ثبت شده استان كرمانشاه درفهرست آثار ملی به دوهزار و 75 اثر رسید
آثار ثبت شده استان كرمانشاه درفهرست آثار ملی به دوهزار و 75 اثر رسید
كرمانشاه - مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمانشاه روز سه شنبه در فرمانداری روانسر، اعلام كرد: تعداد آثار ثبت شده استان در فهرست آثار ملی به دو هزار و 75 اثر رسیده است.
به گزارش خبرنگار ایرنا، جلیل رحیمی، افزود: استان كرمانشاه در زمینه تعداد آثار ملی و آثار ثبت جهانی توانسته است رتبه پنجم كشوری را از نظر جاذبه های گردشگری و وجود آثار تاریخی به خود اختصاص دهد.
وی با اعلام اینكه چهار هزار اثر تاریخی در استان وجود دارد، افزود: كار ثبت ملی یك هزار اثر دیگر در دست بررسی است.
وی تصریح كرد: سال گذشته 39 پروژه گردشگری و میراث فرهنگی شامل تكمیل و توسعه زیرساختهای مناطق نمونه گردشگری با اعتباری بالغ بر 56 میلیارد ریال در استان كرمانشاه به بهره برداری رسید.
رحیمی با بیان اینكه طی یك سال گذشته گامهای ارزنده ای برای توسعه زیرساختهای گردشگری استان صورت گرفته است، یاد آور شد: توسعه و تحول بنیادی در سه مجموعه مهم بیستون، طاقبستان و غار قوری قلعه و همچنین راه اندازی پلیس گردشگری و احداث خانه های روستایی در حد هتل های استاندارد در 14 روستای هدف گردشگری و 50 منطقه نمونه گردشگری استان از جمله این اقدامات است.
مدیركل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان كرمانشاه اظهار داشت: برای برگزاری متنوع و هرچه بهتر ایام نوروز در استان و شهرستانها، ستادهای نوروزی تشكیل شده و برنامه ریزیهای لازم برای اجرای جشنواره ها و برنامه های شاد و مفرح برای گردشگران ورودی به استان انجام شده است.
وی افزود: به شرط مساعد بودن شرایط آب و هوایی در آینده ای نه چندان دور چهره زیبایی از طاقبستان به مردم معرفی می شود.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|