01-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ثبت نام حج عمره در استان كرمانشاه آغاز شد
ثبت نام حج عمره در استان كرمانشاه آغاز شد
كرمانشاه - رییس سازمان حج و زیارت استان كرمانشاه از آغاز ثبت نام از داوطلبان تشرف به حج عمره از امروز (14 دیماه 90) به مدت یك هفته در استان خبر داد.
رضا نجفیان ' روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینكه اطلاعیه این ثبت نام پیشتر از طریق رسانه های جمعی به اطلاع مردم رسیده است، افزود: ثبت نام از طریق تمامی شركتهای دارای مجوز حج و زیارت در استان صورت خواهد گرفت.
وی، مشمولان تشرف را شامل دارندگان قبوض بانك ملی تا سال 86 و دارندگان الویتهای یك تا 230 بانك ملت عنوان كرد.
نجفیان ادامه داد: این مشمولان فرصت دارند از امروز ظرف مدت یك هفته با ارایه مدارك لازم شامل قبوض سپرده سپرده گذاری اولیه بانك ملی، كارت ثبت نامی بانك ملت، گذرنامه، اصل شناسنامه و كارت ملی و تصویر صفحه اول شناسنامه و كارت ملی خود به شركتهای دارای مجوز حج و زیارت در استان مراجعه كنند.
وی گفت: افرادی كه مشمول تشرف و اعزام در سالجاری می باشند به مدت 72 ساعت پس از ثبت نام مهلت دارند نسبت به انجام ثبت نام قطعی به كارگزار مورد نظر خود مراجعه كنند و در این مدت مازاد امورات بانكی را پرداخت نمایند.
نجفیان تصریح كرد: در غیر اینصورت فرد مشمول بصورت خودكار از طریق رایانه حذف خواهد شد و زایر مشمول شرایط دیگر، جایگزین وی خواهد شد.
وی همچنین به افرادی كه به جای بستگان متوفی خود قصد تشرف به حج عمره را دارند، توصیه كرد ظرف هفته جاری با در دست داشتن برگه انحصار وراثت به شركتهای دارای مجوز حج و زیارت در استان رجوع كنند.
نجفیان در پایان گفت: مرحله نخست گروههای اعزامی از یازدهم بهمن ماه 90 در استان آغاز می شود و تا بیست و چهارم اردیبهشت ماه 91 ادامه دارد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|