01-07-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چهل و چهارمین سالروز درگذشت جهان پهلوان تختی در كرمانشاه گرامی داشته شد
با حضور جمعی از پیشكسوتان ورزش كرمانشاه/
چهل و چهارمین سالروز درگذشت جهان پهلوان تختی در كرمانشاه گرامی داشته شد
كرمانشاه - مراسم گرامیداشت چهل و چهارمین سالروز درگذشت اسوه ورزش و اخلاق كشور، جهان پهلوان 'غلامرضا تختی' با حضور جمعی از ورزشكاران و پیشكسوتان ورزش استان در كرمانشاه گرامی داشته شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مراسم كه با همت اداره كل ورزش و جوانان استان كرمانشاه در محل سالن اجتماعات این اداره كل برگزار شد، یاد و خاطره 'جهان پهلوان تختی' گرامی داشته شد.
در حاشیه این مراسم، مدیركل ورزش و جوانان استان كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، جوانمردی، فتوت، مهربانی و از خودگذشتگی را از جمله عوامل ماندگاری جهان پهلوان تختی عنوان كرد.
مهدی گردانی با بیان اینكه هر كسی به علی (ع) اقتدا كند مطمئنا جاودانه خواهد ماند، خاطرنشان كرد: زنده یاد جهان پهلوان تختی كسی بود كه به مولایش امیرالمومنین(ع) اقتدا كرد و با سرمشق قرار دادن ایشان نام خود را در ورزش و بلكه در تاریخ این سرزمین جاودانه كرد.
وی همچنین هدف از برگزاری مراسم گرامیداشت جهان پهلوان تختی را زنده نگه داشتن روح جوانمردی، ایثار و گذشت اعلام و تصریح كرد: امیدوارم ورزشكاران ما نیز در درجه اول به حضرت علی (ع) اقتدا كنند و بعد از آن با الگو قرار دادن جهان پهلوان تختی، قبل از آنكه دنبال قهرمان شدن باشند در پی كسب درجه پهلوانی باشند.
در این مراسم دو نفر از باستانی كاران كرمانشاه نیز به اجرای برنامه پرداختند و با تقدیم این بیت شعر به جهان پهلوان بزرگ كشور، 'جهان پهلوانان صفای تو باد، دل مستمندان صفای تو باد ' شور و حال دیگری به این مراسم بخشیدند.
قرار بود ' منصور مهدی زاده' از قهرمانان اسبق كشتی جهان ' و یكی از همدوره ایهای جهان پهلوان تختی نیز در این مراسم حضور یابد اما به دلیل آنچه كه لغو پرواز هواپیما عنوان شد، حضور وی در این مراسم منتفی گردید
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
ویرایش توسط رزیتا : 01-07-2012 در ساعت 06:41 PM
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|