صحبتهای دنیزلی بعد از بازی با شاهین بوشهر
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ما به بازي در برابر اين تعداد تماشاگر عادت نداريم و از آنها ميخواهيم كه هر چقدر ما سطح فوتبالمان را ارتقاء دادیم، آنها هم حضورشان را در ورزشگاه بيشتر كنند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی بعد از برد شیرین سرخپوشان برابر شاهین در دیدار برگشت از هفته نوزدهم مسابقات لیگ برتر (جام خلیج فارس) در کنفرانس مطبوعاتی پس از بازی در جمع اصحاب رسانه گفت: اين مسابقه بازگشت پرسپوليس به روزهاي خوبش بود. هر روزي كه ميگذرد، بهتر ميشويم و هرچند مدت كوتاهي است كه كارمان را در این تیم آغاز كردهايم اما با اين بازي نشان داديم كه شرايط نيم فصل دوم هرچه كه هست، بايد فوتبال خوبي بازي كنيم.
دنیزلی در خصوص آخرين بازي پرسپوليس با او در چند فصل پيش اشاره كرد و گفت: پرسپوليس در آن بازي 4 بر يك به سپاهان باخت و امروز با همان نتيجه شاهين را شكست داد. نبايد زياد به نتايج تكيه كنيم. مثلا همين امروز اگر پاسهاي آخر را بهتر ميداديم، ميتوانستيم با اختلاف بيشتري پيروز شويم. چيزي كه بيشتر از نتيجه براي من مهم است، بازي، تلاش، انگيزه و درك فوتبالي است كه بازيكنانم از خود نشان دادند.
سرمربی سرخپوشان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه به نظر ميرسيد در بازي با شاهين دوندگي بازيكنان پرسپوليس بيشتر شده است اما هنوز در خط دفاعي ضعفهايي داريد، تصریح کرد: امروز از كار تمام بازيكنان پرسپوليس، چه در كار دفاعي و چه در كار حمله راضي هستم. ممكن است كه برخي مهرهها در دفاع تزلزل داشته باشند اما بايد اجازه بدهيم كه من بازيكنانم را بهتر بشناسم. من هنوز نام برخي از بازيكنانم را هم كامل نميدانم. تيم در مدت كوتاه درست نميشود ولي ما سعي ميكنيم كه روز به روز پيشرفت كنيم. ما بايد بهترين بهرهوري را از بازيكنانمان ببريم.
دنيزلي در مورد وضعيت بدني بازيكنانش گفت: بازيكنانم در اين بازي انتظاراتم را برآورده كردند. 50 دقيقه 10 نفره بازي كردن كار سادهاي نيست. ممكن است پس از آن كه بازيكن ما اخراج شد و بويژه در نيمه دوم، به نظر ميرسيد كه توپ بيشتر در اختيار حريف است اما مدل بازي ما باعث شده بود كه ما فرصتهاي گلزني بيشتري خلق كنيم. من امروز به بازيكنانم افتخار كردم و به اين فكر كردم كه با اين بازيكنان چه كارهاي بزرگ ديگري ميتوانم انجام دهم.
سرمربی پرسپولیس تاکید کرد: بازيكناني مثل اولادي و رضايي در حال رسيدن به كيفيت ذاتي خود هستند. بازيكنان پرسپوليس كيفيت مشخصي دارند كه روز به روز به آن كيفيت نزديكتر ميشوند. كاري كه اكنون بايد انجام دهيم اين است كه هر بازيكني را به سطح ايدهآل خودش برسانيم و كاري كنيم كه پرسپوليس به يك تيم قدرتمند تبديل شود.
مصطفی دنیزلی در مورد داوری اظهار داشت: همان طور كه ميدانيد من علاقهاي به صحبت كردن درباره داوري ندارم. بازيكنان، مربيان، داوران، تماشاگران و حتي رسانهها با تصميمهاي درست و اشتباهشان ليگ را سپري ميكنند اما درباره صحنه پنالتي از آنجايي كه من درست آن را نديدم نميتوانم نظري بدهم. نزديكترين فرد به آن صحنه كمك داور بود كه به پنالتي اعتقاد داشت.
سرمربي پرسپوليس در ادامه گفت: ريتم تمرينهاي ما به همان صورتي كه اكنون هست ادامه خواهد يافت ولي بايد بگويم كه ممكن است فشار تمرينها در بازي ملوان كمي تاثير منفي در تيم گذاشته بود. اوايل اسفند زماني است كه به عقيده من، ميتوانيم به ايدهآل بدني خود برسيم و از آن زمان به بعد ميتوانيم تفكراتمان را بهتر و راحتتر در زمين پياده كنيم.
#msg-error { background: #FFF1ED url('http://fc-perspolis.com/MyAdmin/images/error.png') no-repeat 0.5em 50%; border: 1px solid #900; color: #820000; text-align: right; font-family: tahoma; font-size: 8pt; margin-left:auto; margin-right:auto; margin-top:0.15em; margin-bottom:1.2em; padding-left:2.8em; padding-right:0.5em; padding-top:0.5em; padding-bottom:0.5em } #msg-success { background: #F4FDEF url('http://fc-perspolis.com/MyAdmin/images/success.png') no-repeat 0.5em 50%; border: 1px solid #3F9305; color: #0D7504; text-align: right; font-family: tahoma; font-size: 8pt; margin-left:auto; margin-right:auto; margin-top:0.15em; margin-bottom:1.2em; padding-left:2.8em; padding-right:0.5em; padding-top:0.5em; padding-bottom:0.5em }