01-12-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
زمین بزرگترین مجتمع فرهنگی غرب كشور رونمایی شد
زمین بزرگترین مجتمع فرهنگی غرب كشور رونمایی شد
كرمانشاه - مدیركل كانون پرورش فكری كودكان و نوجوانان استان كرمانشاه روز پنجشنبه از رونمایی زمین بزرگترین مجتمع فرهنگی غرب كشور در كرمانشاه خبر داد.
' رضا موزونی ' در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با حضور رییس و جمعی از اعضای كمیسیونهای شورای اسلامی شهر كرمانشاه از زمین اهدایی شهرداری به كانون پرورش فكری استان برای ساخت بزرگترین مجتمع فرهنگی هنری غرب كشور، رونمایی شد.
وی اظهار داشت: محل احداث بزرگترین مجتمع فرهنگی غرب كشور كه از مصوبات سفر پرخیر و بركت مقام معظم رهبری به استان است در شهرك دادگستری كرمانشاه اختصاص یافته و كارهای اداری ثبتی و اسنادی مالكیت زمین، توسط مدیریت كانون آغاز شده است.
موزونی در ادامه با قدردانی از رییس و اعضای شورای اسلامی شهر كرمانشاه در اختصاص زمین این مجتمع گفت: باید در بحث فرهنگی، عمده ترین توجه ما به كودكان و نوجوانان باشد.
وی تاكید كرد: نگاه ما به این نسل از جامعه، باید فراتر از هر نگاهی بوده و سعی نماییم تا بهترین امكانات را برای آینده سازان ایران اسلامی مهیا نماییم.
وی افزود: كانون پرورش فكری همواره دغدغه ی نیازسنجی و برآورده سازی این نیازها را به صورت حساس و ویژه برای خود در نظر داشته است و در موضوع اختصاص همین زمین نیز ما تمامی تلاش خود را به كار بردیم تا بهترین محل برای كودكان و نوجوانان اختصاص یابد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|