01-17-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
برای یك نوبته شدن مدارس با كمبود فضای آموزشی مواجهیم
مدیركل آموزش و پرورش استان كرمانشاه:
برای یك نوبته شدن مدارس با كمبود فضای آموزشی مواجهیم
كرمانشاه - مدیركل آموزش و پرورش استان كرمانشاه گفت: برای اجرایی كردن طرح یك نوبته شدن مدارس استان ( ثابت صبح ) با كمبود فضای آموزشی مواجهیم.
' جلال امینی ' روز دوشنبه در حاشیه همایش بزرگداشت شوراهای آموزش و پرورش در سرسرای دانش آموزی كرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینكه پروژه های خوبی در بحث فضاهای آموزشی در اداره كل نوسازی مدارس استان در دست اقدام است، افزود: فضاهای آموزشی موجود برای اجرای این طرح كافی نیست.
وی گفت: تعدادی از فضاهای متعلق به آموزش و پرورش اكنون در اختیار سایر ارگانهاست كه باید به آموزش و پرورش برگردانده شوند.
وی تاكید كرد: باید فضاهای نیمه تمام را هم تمام كنیم و از تمام ظرفیتها و فضاهای موجود در راستای اجرای طرح یك نوبته شدن مدارس در استان استفاده نماییم.
امینی تاكید كرد: تجربه و تحقیقات نشان داده است كه یادگیری در صبح بهتر صورت می گیرد و بنابراین باید در راستای ثابت شدن مدارس در نوبت صبح تلاش كنیم.
وی تصریح كرد: اكنون 93 درصد مدارس مقطع ابتدایی در استان كرمانشاه به صورت ثابت در نوبت صبح فعال هستند و در این راستا در مقطع ابتدایی موفق بوده ایم.
وی افزود: در دوره راهنمایی هم 60 درصد مدارس و در مقطع متوسطه 51 درصد مدارس به صورت یك نوبته در صبح فعالند كه این حد نصاب خوبی نیست.
وی گفت: با تنظیم برنامه های مدارس در پنج روز، پنجشنبه ها تعطیل و روز خانواده اعلام شده است در حالیكه اگر مدارس به صورت ثابت صبح نباشند، این سیاست قابل اجرا نیست.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|