صحبت های دنیزلی در کنفرانس خبری بعد از بازی با شهرداری
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازی را بد شروع كردیم و در واقع شروع مان متفاوت از مسابقه مقابل شاهین بود.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، مصطفی دنیزلی در کنفرانس بعد از بازی با شهرداری تبریز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در پست های مختلف برای تعیین تركیب انتخاب دیگری نداریم ولی در طول مسابقات سعی می كنیم مشكل را حل كنیم.
وی افزود: شهرداری نسبت به ما استحقاق بیشتری برای برتری داشت. رقیب هم از این موضوع نهایت استفاده را برد ولی مهم این است كه به بازی برگشتیم. در نیمه دوم عملكر بهتری نسبت به نیمه نخست داشتیم. از دید من بازی هایی كه در تبریز انجام می شود، دشوار است. البته من چه در خانه و چه در خارج از خانه از مساوی ناراحت می شوم ولی از نتیجه این دیدار راضی ام چون نباختیم.
سرمربی سرخپوشان پایتخت ادامه داد: وضعیت زمین و چمن ورزشگاه انتظار می رفت اینگونه باشد. در كل نمی شود گفت خوب بود ولی بد هم نبود. البته من معمولا انتظاراتم از تیم خودم هست و به مسائل دیگر و رقیب كاری ندارم. این مهم است كه ما چگونه بازی می كنیم و وقتی از فرصت هایمان استفاده نكنیم، حریف استفاده خواهد برد.
دنیزلی در ادامه تصریح کرد: رقیب ما در نیمه نخست عالی بازی كرد ولی اینكه توانستیم دو گل را برگردانیم خوب بود. ما تا دقیقه 80 هم طوری بازی كردیم كه شانس برد را داشتیم ولی باید قبول كرد، شهرداری بیشتر مستحق برد بود.
سرمربی پرسپولیس در مورد عملكرد مهدی مهدوی كیا گفت: كیفیت بازی این بازیكن برای همه مشخص است. او را آوردیم تا به تیم كمك كند. البته مهدی مدت زمان كوتاهی است كه به تیم اضافه شده است و شاید در آینده در تركیب اصلی به میدان برود. فواید مهدوی كیا در آینده بیشتر روشن می شود.
وی درباره بازیكنان نیمكت نشین پرسپولیس افزود: از همه بازیكنان به موقع استفاده خواهیم كرد. بازیكنی كه در فهرست 18 نفره هست، می تواند به لیست 11 نفره هم برود