نمایش پست تنها
قدیمی 01-20-2012
pourya haghighi آواتار ها
pourya haghighi pourya haghighi آنلاین نیست.
کاربر علاقمند

سپاسها: : 283

533 سپاس در 155 نوشته ایشان در یکماه اخیر

نقل قول:
نوشته اصلی توسط javidan 20 نمایش پست ها
داش پوریا حالمانو گرفتی منال کرماشان سر مار میخوره تو از بدن و... بدت میاد و از این چیزا.برای بچه یله کرماشان این چیزا خیطه خدا خیطه خدا .
سلام
كاري ندارم منال كرماشان چيكار ميكنه، مهم فرهنگ منه! كه رفتم يه جايي،يه شهري ديگه،بيرون از كرمانشاه،اگه يكي اومد كنار من،ديد ايران19 هستم،200متر از من فاصله نگيره،لهجه منو ديد،از دستم فرار نكنه،تو كرمانشاه،تا اسم فرهنگ رو مياري،دعوا نمي كني،حرف با كلاس ميزني،ميگن اي بچه سوسله،بچه مثبته،اما اينطور نيست! كي ميخوايم درست شيم؟
آقاي جاويدان قصد توهين به شما رو ندارما،من كوچيكتم هستم و منظورم شما نيستي ها،منظورم همه هستند! شما كجا زندگي ميكني؟كرمانشاه،كجاش؟اسلام آباد! چرا اينقدر خوشمان جنگ ميآد؟ها؟ جنگ چه برامان كرده؟ كه مياي اينجا و با افتخار ميگي پليس نتونست هيچ كاري كنه؟متاسفانه يه عده هستند كه ميخوان اسم يه جايي رو سربلند كنند،اما چه جور سربلندي؟با روداري ميخوايم يه جايي رو سربلند كنيم!
افتخاربعضي بچه هاي كرمانشاه(البته همشون نه ها،بعضي هاشون پاك پاك اند،منتها دوست خرابشون كرده)،پيكان و نشستن پاي قليان و گوش دادن آهنگ هاي يه سري آدم كه ......... وبدن سازي به جاي درس و كراتين و بلند كردن صدا و چاقو كشي و جنگ و...كه باعث افتخار شهركرمانشاه و همشهري هاشون تو كشور شدن و يه سري آدم ديگه هم داريم كه تو كنكور باعث ميشن شهرشون رتبه اول بياره، رتبه برتر دستاوردها و اختراعات بياره،رتبه اول فرهنگ بياره،رتبه اول دينداري بياره،رتبه اول صنعت و اشتغال بياره،بعد خدا و دولت و همه همه حتي گردشگر بهش هجوم ميارن و دگرگونش ميكنند،مشكل شهرما چيه كه20درصد شاخص بيكاريشه؟مشكل شهر ما چيه كه ديگه بارون نداره؟ برف نداره؟فرهنگ نداره؟بس كنيد از اين لقب هاي بي معني و علكي مي گيد،همين چيزا رو مي گيد كه بچه كرمانشاه جَو گير ميشه و خودشو بدبخت ميكنه!
براي جوان كرمانشاه،بيكاري ،دستفروشي ،بي سوادي،اعتياد،دزدي و هزار جور كثافت كاري ديگه خيطه و عيب و آره ! و چيزايي كه باعث افتخارشون شده همين پيكان48،قليان،دنبال ناموس مردم بودن، كارگري دورلب آب و چاقو كشي و جال بازي و بي آبرويي در مقابل مردم ديگر شهر ها و افتادن سر زبان مردم كه كرمانشاه شهربي فرهنگ،شهر چاقو و اربده كشي! من نميدونم كي مي خوايم دست از اين بدبختي ها برداريم؟
بس نيست؟
ياد اون جمله ايي افتادم كه يه عزيزي ميگه
از ماست كه بر ماست!
6 کاربر زیر از pourya haghighi سپاسگزاری کرده اند برای پست مفیدش:
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید