01-20-2012
|
مدیر روانشناسی  
|
|
سپاسها: : 1,221
2,009 سپاس در 660 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
روشهای سریع برای خارج شدن از ناراحتی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط prinstonp
|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط prinstonp
روشهای سریع برای خارج شدن از ناراحتی
1. اول سعی کنید مشکلی که موجب آزارتان میشود را پیدا کنید. اکثر اوقات مشکلاتی که آزارمان میدهند آنقدر پیچیده هستند که پیدا کردن آن خود به یک مشکل تبدیل میشود. اگر در مورد شما هم اینطور است، سعی کنید مشکل را ریشهای بررسی کنید. و هر تکه از پازل را که پیدا میکنید، آن را یادداشت کنید تا حداقل مغزتان از شر حفظ کردن آنها خلاص شود. بعد وقتی تعداد کافی از قطعات پازل را پیدا کردید، سعی کنید آنها را طوری کنار هم بچینید که بتوانید کل پازل را ببینید. وقتی پازل را پیدا کردید، باید برای آن راهحل پیدا کنید. اگر بتوانید یک راهحل سریع پیدا کنید خیلی خوب است اما اگر نتوانستید، باز فرایند پیدا کردن قطعات پازل و چسباندن آنها به همدیگر را ادامه دهید تااینکه بتوانید به یک راه حل قابلقبول دست پیدا کنید. ممکن است فرایندی طولانی باشد، ازاینرو بهتر است نکات زیر را حین آن به یاد داشته باشید:
3. به خرید نروید. وقتی عصبانی هستید بیشتر خرج میکنید و چیزهایی میخرید که در حالا عادی نخواهید خرید. خرید کردن هم مثل نوشیدن یا خوردن یک مکانیزم برای کنار آمدن با مشکل است، فراری موقتی که در درازمدت حالتان را بدتر هم خواهد کرد.
4. به یک آشنای نزدیک مثل دوست، خواهر، برادر و ... زنگ بزنید. هر کسی که به او اعتماد دارید و میتوانید درمورد مشکلاتتان با او حرف بزنید. همراه او به یک کافه یا پیادهروی بروید.
5. سعی کنید به موسیقی گوش دهید که واقعاً از آن لذت میبرید، مخصوصاً اگر آن موسقی شاد باشد.
10. بنویسید چه چیزی اذیتتان میکند. وقتی چیزی را روی کاغد میبرید، راحتتر میتوانید تصمیم بگیرید که در آن موقعیت چه باید بکنید. خیلی وقتها وقتی چیزی را روی کاغذ میبینید دیگر به اندازه قبل بد به نظر نمیرسد.
14. با بچهها حرف بزنید.
|
من با این گزینه ها خیلی مواقع جواب گرفتم
حتما خرید نکنید...واقعا موقعی که با ناراحتی خرید گرفتم بعدش خیلی پشیمون شدم...
تقریبا بیشتر مواردش از نظر من میتونه مفید باشه
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|