نمایش پست تنها
قدیمی 01-21-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض میانگین بارش در كرمانشاه 23 درصد افزایش یافت

سرپرست هواشناسی كرمانشاه:
میانگین بارش در كرمانشاه 23 درصد افزایش یافت

كرمانشاه - سرپرست اداره كل هواشناسی استان كرمانشاه گفت: میانگین ریزشهای جوی از ابتدای سال زراعی جاری 6/159 دهم میلی متر بوده است كه نسبت به سال گذشته 23 درصد افزایش یافته است.

' مجتبی میلادی ' روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بیشترین بارش در سال زراعی جاری مربوط به شهرستانهای اسلام آباد غرب و سنقر است كه معادل 7/197 دهم میلی متر می باشد و كمترین مربوط به سومار با 1/53 دهم میلی متر است.

وی در عین حال گفت: میانگین ریزشهای جوی استان در مقایسه با دوره بلند مدت، 19 درصد كاهش را نشان می دهد.

وی در ادامه با اشاره به میزان بارشهای اخیر استان گفت: از اواخر روز پنجشنبه تا پایان روز جمعه هفته گذشته شاهد بارش برف در تمام نقاط استان بودیم كه بیشترین ارتفاع برف در ایستگاه كیوه نان از توابع شهرستان سنقر با 17 سانتی متر گزارش شده است.

وی، كمترین میزان بارش برف را نیز در شهرستانهای كرمانشاه، جوانرود، پاوه، بخشهای هلشی و سرفیروز آباد با دو سانتی متر عنوان كرد.

وی گفت: در 24 ساعت گذشته بخش گواور با 18 درجه سانتی گراد زیرصفر ، سردترین نقطه در استان كرمانشاه بوده است.

سرپرست هواشناسی استان كرمانشاه، در پایان جوی پایدار را تا اواسط هفته جاری برای استان پیش بینی كرد.

وی افزود: دمای هوا تا پایان هفته با آهنگی كند افزایش می یابد، بطوریكه در روزهای آخر هفته حداقل دما به صفر نزدیك شده و حداكثر دمای روزانه به حدود 10 درجه سانتیگراد می رسد.

..........................
ما که بارونی ندیدم، شما چطور؟

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید