01-27-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بازی زیبا را ما انجام دادیم اما نتیجه را شیرین فراز گرفت
سرمربی تربیت یزد:
بازی زیبا را ما انجام دادیم اما نتیجه را شیرین فراز گرفت
كرمانشاه - سرمربی تیم فوتبال تربیت یزد، پس از شكست مقابل شیرین فراز كرمانشاه گفت: همه دیدند كه در طول مسابقه تیم برتر میدان ما بودیم، در واقع تیم تربیت بازی زیبا را انجام داد اما در نهایت این شیرین فراز بود كه با خوش شانسی توانست نتیجه لازم را بگیرد.
محمود امیری پس از دیدار تیم های شیرین فراز كرمانشاه و تربیت یزد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: در این مسابقه تیم ما بازی به مراتب بهتری را از خود به نمایش گذاشت و در طول مسابقه كاملا از حریف خود سرتر بود.
وی افزود: شیرین فراز در این دیدار به جز صحنه آخر مسابقه، تنها یك موقعیت گل داشت و همان یك موقعیت را نیز به گل تبدیل كرد و با خوش شانسی پیروز میدان لقب گرفت.
امیری تصریح كرد: تیم شیرین فراز در مسابقه برابر ما هر سه تعویض خود را در خط دفاعی انجام داد كه این خود بهترین دلیل بر برتری تربیت یزد در طول مسابقه و حملات پردامنه روی دروازه این تیم می باشد.
وی افزود: ما در این مسابقه تنها با 13 بازیكن به كرمانشاه آمدیم و به دلیل آنكه باشگاه بدهی دارد بقیه بازیكنان برایشان از سوی سازمان لیگ كارت بازی صادر نشده بود.
امیری در پایان ابراز امیدواری كرد تیم تربیت یزد در ادامه مسابقات بتواند علاوه بر بازی زیبا، نتیجه لازم را كسب و در جایگاه واقعی كه شایسته این تیم است، قرار گیرد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|