01-29-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
16هزار پرونده دیابتی در مركز تحقیقات دیابت استان كرمانشاه وجود دارد
16هزار پرونده دیابتی در مركز تحقیقات دیابت استان كرمانشاه وجود دارد
كرمانشاه - مدیر مركز تحقیقات دیابت استان كرمانشاه گفت: در این مركز بالغ بر 16 هزار پرونده فعال دیابتی وجود دارد و به طور متوسط در هر سال بیش از 40 هزار ویزیت توسط پزشكان این مركز انجام می گیرد.
به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه روز یكشنبه به نقل از دكتر ' فاطمه رضوان مدنی ' افزود: هم اكنون سه پزشك فوق تخصص غدد، دو پزشك متخصص داخلی و دو پزشك دوره دیده دیابت در این مركز مشغول به كار هستند و هر 15 روز یك بار نیز پزشك متخصص چشم بیماران دیابتی را از نظر عوارض چشمی دیابت مورد ویزیت قرار می دهند.
وی در خصوص خدمات این مركز گفت: ویزیت بیماران غددی توسط پزشكان فوق تخصص غدد، ویزیت بیماران دیابتی توسط پزشكان مركز در دو شیفت صبح و عصر، انجام آزمایشات مختلف، تشكیل پرونده برای بیماران دیابتی كه برای اولین بار به مركز مراجعه نموده اند از جمله فعالیتهای مركز تحقیقات دیابت است.
وی آموزش بیماران دیابتی را یكی از وظایف مهم مركز دانست و افزود: برگزاری هفتگی كلاس های آموزشی برای بیماران دیابتی توسط پزشك، كارشناس تغذیه و كارشناس آزمایشگاه، آموزش نحوه تزریق انسولین و شیوه صحیح مصرف دارو، گرفتن فشار خون و میزان قند ، توسط پرستاران مركز ، آموزش تغذیه به بیماران پس از ویزیت پزشك توسط كارشناس تغذیه از جمله این خدمات آموزشی است.
وی گفت: در این مركز پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی و همچنین پایان نامه های دانشجویی در رشته های مختلف مرتبط و آموزش دانشجویان دوره تخصص و عمومی پزشكی توسط پزشكان فوق تخصص غدد انجام می پذیرد.
گفتنی است مركز تحقیقات دیابت در سال 1371 با عنوان كلینیك دیابت شروع به كار كرد.
در سال 1380 این مركز به عنوان كلینیك غدد و دیابت به فعالیت خود ادامه داد و سرانجام در سال 1387 به عنوان مركز تحقیقات دیابت به تصویب دانشگاه علوم پزشكی رسید.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|