نمایش پست تنها
قدیمی 01-29-2012
رزیتا آواتار ها
رزیتا رزیتا آنلاین نیست.
مسئول و ناظر ارشد-مدیر بخش خانه داری

سپاسها: : 9,677

9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
پیش فرض هر8 دقیقه یك بیمار سانحه دیده وارد اورژانس بیمارستان طالقانی می شود

هر8 دقیقه یك بیمار سانحه دیده وارد اورژانس بیمارستان طالقانی می شود

كرمانشاه - رییس مركز آموزشی، درمانی آیت الله طالقانی كرمانشاه گفت: هر هشت دقیقه یك بیمار سانحه دیده وارد اورژانس بیمارستان طالقانی می شود.

به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشكی روز یكشنبه به نقل از دكتر ' محمدجواد نادرسپاهی ' افزود: از ابتدای سال جاری تا پایان آذر ماه، حدود 45 هزار نفر و به طور متوسط ماهانه پنج هزار فرد آسیب دیده به مركر سوانح و حوادث یا همان اورژانس بیمارستان طالقانی وارد می شوند كه در این میان كمتر از شش درصد آنان توسط مراكز فوریتهای پزشكی به بخش اورژانس آورده شده اند.

وی در خصوص تعداد بستری شدگان در بخشها طی این مدت گفت: حدود 54 درصد این بیماران در بخشهای بیمارستان بستری شده اند كه كمتر از 15 صدم درصد مراجعان بر اثر جراحات وارده در 24 ساعت اول فوت كرده اند.

وی همچنین در خصوص علت مراجعه سانحه دیدگان گفت: در مدت یادشده حدود 70 درصد مراجعان به اورژانس به دلیل سقوط از ارتفاع، 23 درصد به دلیل تصادف و مابقی به علتهایی همچون جراحت بر اثر نزاع و.... به اورژانس طالقانی مراجعه نموده اند.

دكتر نادرسپاهی با ذكر این نكته كه رسیدگی فوری به این حجم از مراجعان بخصوص در ساعت های پیك بسیار دشوار است و قاعدتا به همراه بیمار، بستگان وی نیز برای پیگیری درمان و احوالپرسی به این بخش مراجعه می نمایند، افزود: می توان گفت به طور معمول هر روز سه هزار نفر وارد بخش شده و ماندن آنها موجب ازدحام بیش از حد می شود كه این امر می تواند روند خدمت رسانی را كند، كند.

وی تاكید كرد: هرچند همكاران تمام تلاش خود را برای رسیدگی سریع و دقیق به بیماران به كار می برند اما همكاری همراهان با دست اندركاران بخش اورژانس نیز می تواند در این امر بسیار موثر باشد.

به دنبال خودم چون گردبادی خسته می گردم
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم

چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم

زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم

خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم

استاد فاضل نظری
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید