01-30-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
كرمانشاه چهارمین استان كشور در تولید ماهیان سردآبی است
كرمانشاه چهارمین استان كشور در تولید ماهیان سردآبی است
كرمانشاه - مدیركل شیلات استان كرمانشاه گفت: این استان در سال 90 با تولید شش هزار و 600 تن ماهی سردآبی رتبه چهارم كشور را در زمینه تولید این ماهیان كه از نوع قزل آلا است، كسب كرد.
كیومرث شهبازی روز دوشنبه به ایرنا افزود: 342 مزرعه پرورش ماهیان سردآبی در استان فعالیت دارند كه با افتتاح هشت پروژه دیگر تا بهمن ماه سال جاری و نیز افزایش تولید مزارع موجود تا پایان امسال، تولید ماهیان سردآبی به هفت هزار تن می رسد.
وی پیش بینی كرد؛ با ماشینی كردن مزارع پرورش ماهی به دستگاه های هواده و پمپ های برگشت به میزان یكصد تن افزایش در مزارع جدید و حداقل 300 تن افزایش تولید مزارع موجود در بخش ماهیان سردآبی را خواهیم داشت.
شهبازی با بیان اینكه اجرای طرح های ساخت مزارع جدید و افزایش تولید در مزارع موجود 80 نفر اشتغالزایی داشته است، خاطرنشان كرد: با شناسایی و مطالعه منابع آبی متعدد مانند رودخانه بخش مرخیل پاوه، شبانكاره روانسر، گلین گیلانغرب و خشكه رود كرمانشاه شش مزرعه جدید با ظرفیت تولیدی 251 تن در دهه فجر سال 90 كلنگ زنی می شود كه حداقل دو هزار تن دیگر در سال 91 به بعد قابل انجام خواهد بود.
وی اظهار داشت: هم اكنون میزان تكثیر بچه ماهی قزل آلا در مزارع حدود 14 میلیون قطعه در سال است كه با افتتاح طرح چهار میلیون و 500 هزار قطعه ای 'حسین آباد هرسین' تا پایان سال 90 به 18 میلیون و 500 هزار قطعه می رسد.
وی افزود: سه مزرعه تكثیر تبدیل تخم چشم زده به بچه ماهی نیز در سال 91 به میزان پنج میلیون و 500 هزار قطعه دیگر اضافه خواهد شد و به 24 میلیون قطعه در سال آینده می رسد كه با این روند نیاز استان برطرف خواهد شد.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|