01-31-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
علی رغم بارش برف و باران تمامی راههای استان كرمانشاه باز است
علی رغم بارش برف و باران تمامی راههای استان كرمانشاه باز است
قصرشیرین - مدیركل راه و ترابری استان كرمانشاه گفت: به رغم بارش برف و باران در محورهای استان، هم اكنون تردد در تمامی محورها جریان دارد.
'حیدر مطاعی' روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: به علت بارش برف و یخبندان، تردد در محورهای برف گیر استان هم اكنون تنها با زنجیر چرخ و داشتن امكانات ایمنی میسر است.
وی، علت كندی تردد در برخی از محورهای استان را عدم تجهیز برخی از خودروها به زنجیز چرخ و لیزخوردگی از سطح جاده و ایجاد صف های طولانی ناشی از آن بیان داشت.
وی گفت: به رانندگان توصیه می شود كه برای جلوگیری از ایجاد ترافیك و اختلال در مسیرها، حتما خودروهای خود را به زنجیر چرخ مجهز كنند تا شاهد ایجاد صف های طولانی نباشیم.
وی در خصوص محور حسن آباد به چهارزبر و محور گردنه پاتاق گفت: این محورها هم اكنون به دلیل بارش برف با كندی تردد همراه است لذا رانندگان باید علاوه بر تجهیز خودرها به زنجیر چرخ، با احتیاط در این دو مسیر تردد كنند.
وی در خصوص محور پاتاق گفت: اكثر خودروهای سنگین عراقی كه از سمت قصرشیرین وارد كشور می شوند و از مسیر گردنه پاتاق به سمت كرمانشاه در حركتند فاقد تجهیزات ایمنی و زنجیر چرخ هستند، لذا توصیه می شود رانندگان این محور تجهیزات ایمنی را به همراه داشته باشند.
وی همچنین اظهار داشت: محور اسلام آباد غرب به طرف كرند غرب نیز در حوالی خسروآباد به دلیل نبود نمك و عدم شن ریزی هم اكنون لغزنده است.
وی اظهار داشت: استان كرمانشاه دارای هشت هزار كیلومتر راه اصلی و فرعی با 390 كیلومتر گردنه است كه حدود هفت هزار كیلومتر آن برفگیر است.
وی از رانندگان خواست برای اطلاع از وضعیت راههای استان قبل از سفر با شماره تلفن گویای 141 و واحد مدیریت راهها به شماره 4233332 با پیش شماره 0831 تماس بگیرند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|