02-01-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
میزان ابتلا به سرطان دهان در میان ساكنان غرب كشور بالاست
رییس دانشكده دندانپزشكی كرمانشاه:
میزان ابتلا به سرطان دهان در میان ساكنان غرب كشور بالاست
كرمانشاه - رییس دانشكده دندانپزشكی كرمانشاه گفت: میزان ابتلا به سرطان دهان در میان ساكنان غرب كشور بالاست.
به گزارش ایرنا، پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه روز چهارشنبه به نقل از دكتر 'حمیدرضا مظفری ' افزود: مردم باید هوشیار باشند و از عواملی كه زمینه ساز بروز سرطان دهان هستند همچون مصرف سیگار، قلیان و الكل اجتناب كنند.
وی گفت: امروزه مردم از سرطانهای دهان غافل هستند در صورتیكه طبق بررسی های صورت گرفته میزان ابتلا به سرطان دهان در میان ساكنان غرب كشور بالاست.
این متخصص بیماریهای دهان فك و صورت با تاكید بر پرهیز مردم از مصرف ادویه جات تند، استفاده بی رویه از ترشی و یا هر خوراكی دیگری كه در دهان تولید حرارت می كند، در خصوص قلیان گفت: هر پك قلیان برابر 10 تا 20 نخ سیگار به بدن آسیب می رساند، بنا بر این به طور جدی از مردم می خواهم از استفاده از قلیان خودداری كنند.
رییس دانشكده دندانپزشكی كرمانشاه تاكید كرد: ممكن است موارد پیش گفته در حال حاضر و به فوریت ایجاد سرطان نكنند، اما ریسك ابتلای فرد را در آینده بسیار بالا می برند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی كرمانشاه از مردم خواست به صورت دوره ای حداقل یك سال یكبار به متخصص بیماریهای دهان و دندان مراجعه كنند و نیز با مشاهده هرگونه لكه یا ضایعه سفید، قرمز و قهوه ای یا سیاه در حفره دهان به پزشك خود اطلاع دهند.
وی گفت: این نوع سرطان با تشكیل پلاك های سفید شبیه قارچ در دهان بروز می كند و پس از سال ها تبدیل به سرطان شده و سایر اندام ها و اعضای بدن را نیز درگیر می كند.
دكتر مظفری با اشاره به هزینه های سرسام آور بیماری سرطان دهان از مردم خواست با رعایت این موارد خود را در برابر سرطان دهان مصون نمایند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|