02-02-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
توان شكست دادن تیم ماشین سازی در تبریز را داریم
سرمربی شیرین فراز كرمانشاه:
توان شكست دادن تیم ماشین سازی در تبریز را داریم
كرمانشاه - سرمربی تیم فوتبال شیرین فراز كرمانشاه در آستانه دیدار حساس تیمش برابر ماشین سازی تبریز، گفت: هرچند حریف قدرتمند و خطرناك است اما معتقدم پیروزی برابر ماشین سازی آن هم در تبریز امری غیر ممكن نیست و بازیكنان ما توانایی این كار را دارند.
'امید طیری' روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار داشت: دو تیم دیدار سختی برابر یكدیكر خواهند داشت و مطمئنا از آنجایی كه هر یك از آن ها با اندیشه كسب سه امتیاز پا به این مسابقه می گذارند شاهد رقابت تماشایی خواهیم بود.
وی افزود: تیم شیرین فراز خوشبختانه از زمانی كه مسئولیت آن را بر عهده گرفته ام از شش مسابقه، توانسته در چهار دیدار آن به پیروزی و یك دیدار نیز به تساوی برسد و با كسب 13 امتیاز از 18 امتیاز ممكن یكی از بهترین تیم های نیم فصل دوم باشد.
طیری با بیان اینكه امروز دیگر شیرین فراز برای هیچ تیمی حریف دست و پا بسته ای نیست، خاطرنشان كرد: نتایج این تیم در هفته های اخیر بخوبی این مسئله را نشان می دهد و خوشبختانه با روحیه ای كه هم اكنون در بین بازیكنان وجود دارد در هر مسابقه تنها برای پیروز شدن به میدان می رویم و بازی های داخل یا خارج از خانه هیچ تفاوتی برای ما ندارد.
سرمربی شیرین فراز تصریح كرد: این تیم در نیم فصل اول امتیازات زیادی را از دست داد و برای آنكه بتوانیم خود را جزو مدعیان مطرح كنیم چاره ای نداریم جز آنكه در باقیمانده مسابقاتمان نتایج لازم را گرفته و در اكثر آن ها با پیروزی خارج شویم.
طیری همچنین با تمجید از ماشین سازی تبریز، اظهار داشت: این تیم تبریزی كه جز تیم های ریشه دار فوتبال كشورمان نیز هست امسال بسیار خوب و هماهنگ شده و هم اكنون یكی از شانس های مسلم صعود به لیگ برتر محسوب می شود.
وی در پایان گفت:'صالح اربابی، ناناچیلان و حامد اكبری' به دلیل مصدومیت غایبین این دیدار هستند.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|