02-05-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
ایستگاه قرآن بخوان جایزه بگیر در قصرشیرین برپا شد
ایستگاه قرآن بخوان جایزه بگیر در قصرشیرین برپا شد
قصرشیرین - به مناسبت ایام دهه فجر، ایستگاه صلواتی ' قرآن بخوان جایزه بگیر' به همت اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در مقابل ساختمان این اداره بر پا شده است تا به كودكان و نوجوانانی كه آیاتی از قرآن كریم تلاوت كنند، جایزه دهد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، در این مكان، تعدادی از دانش آموزان مقطع ابتدایی و همچنین كودكان عضو مهد كودك های شهرستان قصرشیرین حضور یافته و ضمن قرائت سوره هایی از قرآن، جوایزی از سوی تبلیغات اسلامی به آنها اهدا می شود.
رییس اداره تبلیغات اسلامی قصرشیرین در خصوص برگزاری ایستگاه تلاوت قرآن به خبرنگار ایرنا گفت: قرآن برترین كتاب و معجزه پیامبر اكرم (ص) است كه راهنمای زندگی تمامی انسانها و نجات بخش بشریت از گمراهی است لذا به منظور تشویق و ترغیب كودكان به كلام الهی و ترویج فرهنگ قرآنی به منظور مقابله با تهاجم فرهنگی این ایستگاه برپا شده تا ضمن تشویق دانش آموزان به خوانده قرآن ، جوایزی به آنان كه حافظ سوره های این كتاب آسمانی هستند، اهدا شود.
حجت الاسلام والمسلمین' محمد محمودی' افزود: برپایی این ایستگاه به مناسبت ایام الله مبارك دهه فجر و تقارن این ایام با میلاد حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (ص) و آغاز هفته وحدت انجام شده و از صبح امروز با استقبال دانش آموزان مقطع ابتدایی و كودكان عضو مهدهای كودك قصرشرین قرار گرفته است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|