02-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
بازارچه پرویزخان با تمهیدات اندیشیده شده رتبه نخست صادرات و واردات كشور را كسب می كند
استاندار كرمانشاه:
بازارچه پرویزخان با تمهیدات اندیشیده شده رتبه نخست صادرات و واردات كشور را كسب می كند
كرمانشاه - استاندار كرمانشاه در نشست كارگروه توسعه صادرات غیرنفتی استان گفت: با تمهیدات اندیشیده شده بزودی بازارچه مرزی پرویزخان را از لحاظ صادرات و واردات كالاهای غیرنفتی به رتبه نخست كشور خواهیم رساند.
به گزارش ایرنا، سید دادوش هاشمی روز دوشنبه افزود: مدیران استان توجه داشته باشند كه در اجرای عملیات زیرساختی و انجام مقررات ترخیص كالا در بازارچه پرویزخان قصرشیرین بیشترین اهتمام را برای تسریع و تسهیل امور به عمل آورند زیرا كوچكترین و كمترین اهمال را از هیچ مسوولی نمی پذیریم.
وی اضافه كرد: سرعت و كیفیت انجام كارهای مردم باید به گونه ای باشد كه بیشترین جذبه را برای تجار و مسافرین ایجاد نماید تا انشاءالله كسب رتبه پیش بینی شده یا مقام اول بازارچه های كشور را قبل از زمان مقرر میسر نماییم.
استاندار كرمانشاه در ادامه اظهار داشت: در ایام سالگرد دهه فجر انقلاب اسلامی و پیروزی خون بر شمشیر به سر می بریم قدر عزت حاصل جانفشانیهای مردان انقلابی و شهدای عزیزمان را بدانیم و قدردانی یعنی بیشتر از وظیفه مقرر خدمت كنیم و یادمان باشد این مردمانی كه در مناطق مرزی پاوه، ثلاث و باباجانی، گیلانغرب و قصرشیرین زندگی می كنند بیشترین خسارات را در جنگ تحمیلی دیده اند، پس شایسته بیشترین خدمتها و قدردانیها هستند.
هاشمی خطاب به مدیران استان گفت: امكانات خدماتی و رفاهی را برای تجار، پیله وران، مسافران و رانندگان در بازارچه های مرزی استان از جمله شوشمی، شیخ صالح و پرویزخان طراحی و اجرا كنید زیرا به بركت سفر مقام معظم رهبری و مساعدتهای دولت خدمتگزار محدودیت منابع مالی در این زمینه نداریم.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|