02-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
نبود حمایت كننده مالی مهمترین مشكل ورزش بانوان استان است
مسوول ورزش بانوان كرمانشاه:
نبود حمایت كننده مالی مهمترین مشكل ورزش بانوان استان است
كرمانشاه - مسوول امور ورزش بانوان استان كرمانشاه، مهمترین مشكل در بخش ورزش بانوان را نبود حمایتهای مالی عنوان كرد.
' نرگس یوسفی ' روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: نبود اسپانسر باعث شده است كه ورزشكاران ما در تیم های استانهای دیگر بازی كنند و افتخارآفرینی آنها برای استان خود را از دست بدهیم.
وی گفت: بهترین ورزشكاران ما از جمله مریم هاشمی( قهرمان ووشوی جهان ) و سمیه میرانی ( قهرمان ووشوی كشور ) اكنون در تیم های استانهای دیگر بازی می كنند.
وی افزود: این در حالیست كه ورزشكاران برتر ما اگر حامی داشته باشند ترجیح می دهند در استان خود بازی كنند.
یوسفی با اشاره به انصراف تیم های بانوان كرمانشاه از سوپر لیگ كشوری به دلیل نبود حمایت مالی گفت: امسال مجبور شدیم كه انصراف چند تیم خوب استان از جمله تیم فوتبال بانوان را در سوپر لیگ كشور به دلیل نبود حمایت مالی اعلام كنیم و این جای تاسف دارد.
مسوول امور ورزش بانوان استان در ادامه با اشاره به جایگاه ورزش بانوان استان كرمانشاه گفت: ورزش بانوان استان علی رغم تمام محدودیتهای موجود، در سالهای اخیر از رشد چشمگیری برخوردار بوده و اكنون جایگاه سوم كشور را دارد.
وی گفت: امسال برای نخستین بار در تاریخ ورزش بانوان كشور سهمیه حضور در مسابقات المپیك 2012 لندن توسط ' ندا شهسواری ' بانوی ورزشكار كرمانشاهی در رشته ورزشی 'پینگ پنگ ' كسب شد و این افتخار بزرگی برای استان و كشور است.
به گفته وی، اكنون 26 هزار بانوی ورزشكار در قالب 44 هیات ورزشی در استان كرمانشاه در رشته های مختلف ورزشی فعالیت می كنند
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|