02-06-2012
|
 |
|
|
سپاسها: : 9,677
9,666 سپاس در 4,139 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
مسابقات كتابخوانی اینترنتی با حضورهزاران نفردركرمانشاه درحال اجراست
به مناسبت دهه فجر/
مسابقات كتابخوانی اینترنتی با حضورهزاران نفردركرمانشاه درحال اجراست
كرمانشاه - كارشناس امور فرهنگی اداره كل كتابخانه های عمومی استان كرمانشاه با بیان اینكه به مناسبت دهه فجر، مسابقات كتابخوانی اینترنتی با حضورهزاران نفردركرمانشاه درحال اجراست، گفت: آشنا كردن جوانان با اهداف و آرمان های انقلاب از مهمترین دلایل برگزاری این مسابقه می باشد.
رضا كریمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در این رابطه افزود: این مسابقات به دو صورت اینترنتی و مكتوب و با ارایه كتابهایی به مناسبت دهه فجر و انقلاب اسلامی و هفته وحدت اجرایی می شود.
وی با تاكید براین كه امروزه به خوبی طنین بلند آوازه انقلاب اسلامی در دنیا به گوش می رسد، گفت: باید در رابطه با حفظ و پاسداشت ارزش های انقلاب بیش از پیش كوشید و با آشنا كردن جوانان با تمامی ابعاد آن در راه رهروی ارزش های آن قدم برداشت بنابراین امور فرهنگی كتابخانه های عمومی استان كرمانشاه با در نظر گرفتن این مسابقه و برنامه های دیگر سعی دارد گام مهمی در این زمینه برداشته و جوانان را به سوی آرمان های انقلاب اسلامی و حفظ آن سوق دهد.
كریمی با بیان این كه در یكی از مسابقات هدف الگوگیری از قناعت و ساده زیستی امام خمینی (ره) مدنظر قرار گرفته است، ارایه كتاب درس هایی از امام را در این راستا عنوان داشت.
وی، زمان برگزاری این مسابقات را بهمن اعلام كرد و افزود: امید است حدود 11 هزار نفر و یا بیشتر در این مسابقات شركت كرده و جوایزی خوبی را نصیب خود كنند.
كریمی گفت: از سال گذشته مسابقات اینترنتی كتابخانه های عمومی استان همزمان با سراسر كشور آغاز شد و تا به حال حدود 200 میلیون ریال جایزه از محل اعتبارات مسابقات به استان اختصاص یافته است.
وی افزود: برگزاری حلقه های مطالعاتی غرب شناسی و تدبر در قرآن، كانون های قرآن و نهج البلاغه و مسابقات نقاشی كودكان از دیگر فعالیتهای مهم امور فرهنگی كتابخانه های عمومی استان می باشد كه خوشبختانه با استقبال خوبی همراه شده است.
ولی از خویش جز گَردی به دامانی نمی بینم
چه بر ما رفته است ای عمر؟ ای یاقوت بی قیمت!
که غیر از مرگ، گردن بند ارزانی نمی بینم
زمین از دلبران خالی است یا من چشم ودل سیرم؟
که می گردم ولی زلف پریشانی نمی بینم
خدایا عشق درمانی به غیر از مرگ می خواهد
که من می میرم از این درد و درمانی نمی بینم
استاد فاضل نظری
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|