02-06-2012
|
 |
کاربر خيلی فعال 
|
|
سپاسها: : 1,663
2,620 سپاس در 1,701 نوشته ایشان در یکماه اخیر
|
|
چارلتون: رئال با مورینیو احیا شده است/"دخهآ" آینده روشنی در منچستر دارد
بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است
چارلتون: رئال با مورینیو احیا شده است/"دخهآ" آینده روشنی در منچستر دارد
خبرگزاری فارس: اسطوره فوتبال بریتانیا و جهان گفت: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی میکند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، سر بابی چارلتون درباره شایعه بازگشت مورینیو به لیگ برتر انگلیس گفت: همه دنیا منتظر حرفهای مورینیو هستند، او هر چه که میگوید تیتر میشود، به نظر من مورینیو آدم موفقی است و موفقیت آدمها فقط در جامهایی که بالای سر میبرند خلاصه نمیشود. شخصیت مورینیو برای من فوقالعاده جذاب است.
وی افزود: رئال مادرید از زمانی که با مورینیو شکل گرفته، احیا شده و خیلی خوب بازی کرده است اما در کل این بارسلونا بوده که خوب کار کرده و نتیجه گرفته است، از دید من بارسلونا یگانه تیم جنگنده لالیگا است.
چارلتون ادامه داد: در فینال لیگ قهرمانان اروپا، وقتی بارسلونا و منچستریونایتد مقابل یکدیگر صفآرایی کردند متوجه شدم که این تیم به واقع فراتر از فوتبال است و بارسلونا هم فراتر از یک باشگاه. بازی زیبای بارسلونا در آن شب هرگز از خاطرم نمیرود.
بابی چارلتون در بخشی از سخنان جنجالی خود به پیروزیها و موفقیت بارسلونا اشاره کرد و گفت: شکی در بازی زیبای بارسلونا ندارم، آنها فهمیدهاند که اگر مالک توپ و میان باشند و تمرین کنند تا از موقعیتهای خود خوب استفاده نمایند بدون تردید برنده میشوند، این همان اصل بسیار سادهای است که متاسفانه در خیلی از تیمهای بزرگ دنیا وجود ندارد و رعایت نمیشود اما دلیل دیگری هم برای موفقیتهای بارسلونا وجود دارد، سه سال است که این تیم در اوج است و خوب میدانید که این رقابتها را نایک مدیریت میکند، بازیکنان خوب بارسلونا کمکم از این تیم جدا میشوند و مقامات این باشگاه به خوبی میدانند که بالاخره آن روز میرسد، همان روزی که بزرگان بارسلونا یا در حال بازنشستگی هستند و یا به فکر انتقال به تیمهای دیگر افتادهاند.
چارلتون درباره دخهآ نیز گفت: دروازهبان تیم ما خیلی خوب تمرین میکند، او آینده روشنی در منچستریونایتد دارد و نباید اجازه داد تا حملات رسانهای روی او اثر بگذارد.
|
جای تبلیغات شما اینجا خالیست با ما تماس بگیرید
|
|